Arven_zeynep Kızlar merhaba . Bayram sonu kızım 5 aylık oluyor. Saçlarını boyatan arkadaşlarım var mı. 🙌💕
Busraaa00 Arven_zeynep merhaba ben ombre dip boyası yaptırmıştım 40’ı çıkınca bebeğim doktorumuz bir şey olmayacağını söylemişti bir şeyde olmadı 😊
Bilgeasill Arven_zeynep ya benimde 5 buçuk aylık bebegim dibim ayaklarıma geldi bende burda bekleyeyim cevapları :))
ezgikrby Arven_zeynep ben boyattım ama diplerine gelmeden önceki ombreyi kapattırmıştım bi sorun olmadı 🌸
Bilgeasill Busraaa00 ben hamilelikten beri boyatmiyorum şuan 5 buçuk aylık ama etrafdakiler 6 aylıktan önce boyamak diyor bilemedim🤷🏼♀️ şu 15 günde geçmiyor
Busraaa00 Bilgeasill hamilelik sürecinde doktorum bana önermedi bekledim ben de doğumdan sonra 40’ı çıkmasını bekledim sadece o sürede de emziriyodum sadece bi sorun yaşamadık şükür tabi herkes farklı bir şey söylüyor bu konuda 😊
Arven_zeynep Bilgeasill yaaa 😞 ben de gebeliğimde boyatmadım. Ama şimdi çok istiyorum . Bilemedim gerçekten internette bir doktor dinledim 1 sene kwsinlikle boyanmaz diyor 😓
Arven_zeynep Busraaa00 çok şükür yaşamamışsınız canım🙏 gebelikte bende boyatmadım ama artık istiyorum kötü görünmeye başladı cidden💕
Bilgeasill Arven_zeynep bende öyle biliyorum kimisi 6 ay diyor kötü hissediyorum çok ama üzülme ya canım
slkmsncemile Arven_zeynep ben doktora danışmadım. Yani evim karşısındaydı kuaför eşime kızımı bıraktım bolca süt sağıp. Gittim.