Cagmer Kızlar eşimin tayini doğuya çıktı ben de evimi ailemin oturduğu çevrede istiyorum sahibinden falan baktım ama fiyatlar hep uçuk Pendik’te oturan arkadaşlar şöyle biraz daha makul fiyatlı temiz bir ev arıyorum bilgisi olan yazabilir mi lütfen 😕
Bebee Cagmer 10 dan başlıyor canım fiyatlar etrafımızda çok kiralık ev arayan arkadaş var eğer boş olursa yazarım sana :)
Cagmer incir-receli evet maalesef öyle belki denk gelir diye burda post açmak istedim 😕 napcaz bu ekonomiyle bilmiyorum
Zehraburan05 Bende yeni taşındım çok zor bir arkadaş sayesinde bulduk üst kattaki komşum çıkmayı dusunuyodu çıkarsa yazarım sana
Alya-Sena Cagmer pendigin neresi icn bakiyorsunuz burada uctu kiralar ya karsimdaki daireyi gecen ay 7bin e verdiler. 10 12 filan gidiyor oyle
Cagmer Alya-Sena çamçeşme Kavakpınar şeyhli güllübağlar Hilal konutları Kaynarca esenler Kurtköy buralar olabilir 10-12 çok fazla geliyor maksimum 8 falan olsa iyi olur zor biliyorum ama belki şans denk gelir
Alya-Sena Cagmer aynen camcesme kavakpinar bi tik daha uygun gene ya ben kaynarcadaym 2500 du kiram 5bin yapti ev sahibi sesimi cikarmadm daha en uygun ben oturuyorm
Noname21 Cagmer Kurtköy loca evleri sitesi Yenişehir Kurtköy blue planet sitesi Kurtköy / optimum gardens sitesi bak buralara