merveozsoy kızlar bebeğim 4.5 aylık oldu şu oturma minderleriyle destekli bir şekilde oturmasına izin vereyem mi yani sizler kaçıncı ayda başladınız kafasını falan tutabiliyor birşey olmaz değil mi
MeTeCa merveozsoy Birşey olmaz merak etmeyin. Kısa süreli, en fazla 10 dk oturtun. Mesela bi süre sonra bizimki ağlayıp kendisi kalkmak istiyordu. Canı yansa, sıkılsa tepki verir yani.
Tubagokce Ayda basladik, bebeyatmaz mama sandalyedi babyjemon banyo oturagi vs. Gunde yarim saat seklinde basladik. 6 ay 10 gunlukken desteksiz oturdu kizim. Baş kontrolu yapabiliyorsa baslayabilirsiniz. Sirt kaslarinin guclenmesi açısından
Poly-ana alintugce34 Sen demesen saatlerce oturtacaktı 4 aylık bebekte saatlerce gık demeden oturacaktı tüh 😂
bohemianmom 4 ay 21 günlük bebeğim 4. Aya girdiğinden beri Mamas Papas’ın Snug mama sandalyesini almıştım sıkılana kadar orada oturuyor 2 güne bir. O dediğiniz minderden de var onu da kullanıyorum ben
alintugce34 Poly-ana anne soru sormuş bızde bende fıkrımı aktarıyorum anne bırsey dememişken neyi sana dert oldu pekı ? Yada kendını gösterme çabasında mısın ?
efelinamoms merveozsoy merhaba 4.5 aylikken devletteki butun doktorlar artik oturtmaya baslamamizi istemisti doktorunuza danisarak azar azar baslatabilirsiniz
Cigdemss merveozsoy destekli olarak kucağımda 4.-4-5 ayda . Desteksiz olarak 6. Ayda tabi devriliyordu.