Eslemmmm66 Kızım 11 aylık kalça çıkığı vardı ameliyat ettik şuan alçıda iki hafta sonra alçısı çıkıyor. Alçıdan sonra korse takılcakmış ama korse nasıl bi korse bu durumu yaşayanlar var mı? Bana korseyi atabilir misinz yaşayan anneler?
Asyaveannesi04 Eslemmmm66 geçmiş olsun bizde de vardı doğum sonrası fark edildi çift bez felan taktık bir süre sonra geçti sizde ilk fark edilmemiş miydi
Bsrkty Benim arkadaşımın bebeğinde vardı fotosunu bulamadım ama bacaklarını açık halde bırakıyor ve bacaklarını bükmüyor dümdüz bırakıyor anlatabildim mi bilmiyorum ama bu şekildeydi
Eslemmmm66 Bsrkty Bu bandaş olablr mi? Ona benzettim ben. Arkadaşnzza sorablrmsnz bandaj mı korse mi diye? Oda mı ameliyattan sonra takıldı
Eslemmmm66 Pisi 1 aylıkken her bebek rutin kontrol olarak bi defa kalma çıkışı testi yapar bizim ki normal çıkmamışdı
Eslemmmm66 Asyaveannesi04 1 aylıkdan beri hastahanelere götürdüm ama çift bez falan işe yaramadı bizde
Pisi Eslemmmm66 bizim de biri 64 biri 60 çıktı. 60 olan için 1 ay sonra tekrar gelin dedi. Belki düzelebilirmiş kendiliğinden. Şı an için ameliyattan bahsetmediler. Size ne zaman ameliyat dediler.
Bsrkty O da ameliyattan sonra takmıştı da korseydi en az 4 ay kullandılar şu anda da gayet iyi milim milim düzeldi
Sinemtt Pisi bizim değerlerimizde aynı sizinle bize sorun yok dediler İlk çekimde 57-58 çıkmıştı çift bez ile 60-64 oldu Ben çift bez kullanmaya devam ediyorum sizde kullanın isterseniz önlem olarak
Pisi Sinemtt Temmuz başı tekrar ultrason çekilecek eğer aynı olursa çift bez kullanırız dedi doktor. İnşallah gerek kalmadan çözülür. Peki siz ne zamana kadar çift bez kullanacaksınız
Sinemtt Pisi doktor kullanmana gerek yok dedi fakat ben havalar ısınana kadar bir kaç gün daha kullanacağım. Sıcaklarda pişik olabilir
Fyzelf Benim bebeğimde de 57 çıktı devletteki doktor çift bez dedi özeldeki doktor çift beze gerek yok dedi doğduğundan beri özeldeki doktor takip ediyor ona güveniyorm diye takmadım ama kafam çok karışık