Reyhan34 Sütümün gelmesi için ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz ve ne yemeliyim süt damlası aldım bestlak rezene çay içiyorum
edafmo Reyhan34 tahin pekmez tahin helvası ve hurma mutlaka her gün tüketin. Bol bol su ve solgar vitamin i de öneririm. Sezeryanla doğum yaptım ve stüm çok azdı bunlarla toparladım çok şükür
Minikbiryusufcuk Reyhan34 10 gün önce sezaryenle doğum yaptım bol miktarda su rezene anason kimyon baharatçıdan alıp hepsini karıştırıp 1tatlı kaşığı bardağa koyup 2 4 dk arası demlendirip içiyorum incir uyutması yapıyoruz badem ceviz fındık kuru dut yiyorum sütün yağlı ve besleyici olmasını sağlıyor çok şükür şuan sütüm gayet güzel asla panik yapmayın sürekli meme bebek ağzında olsun o çektikçe daha çok gelecektir☺️
bohemianmom Dut kurusu kaynatıp iç, hoşaf, bulgur çorbası eşim ince bulgurdan yapıyordu içine de tavuk koyuyordu Allah razı olsun sayesinde sütüm gelmeye başlamıştı. Ne zaman doğum yaptın canım normal mi sezeryan mi?
Merveio14 bohemianmom sezeryan doğum yaptım ilk 4 gün emziremedim sonra geceleri sütümün ıslaklığına uyanırdım şimdi düzenli yemekte yesem biri boş diğeri dolu bazen ikisi boş göğüslerim sünger gibi. Öyle üzülüyorum Kİ. Çok özledim göğüslerimin dolu dolu süt olmasını. Bebeğime mama takviyeside yapıyorum ama yetmiyor. Sonn 1 aydır bebeğim güzel kilo almadı. Bu yüzden bazen oturup saatlerce ağlamak istiyorum 😣
Momlady Solgar b12 çok işe yaramıştı burada gördüm kızlar çok önermişti gerçektende banada çok etki etti tabi bir kaç hafta sonra sütüm çokk azaldı o da işe yaramadı bu durum sizde de böyle olacak diye bir şey yok tabi
bohemianmom Merveio14 Canım benim memelerinin sert olması dolu olduğu anlamına gelmez ki yumuşak meme de de süt olur. Ayrıca her ikisinden sürekli gelmesine gerek yok. Lütfen kendini üzme dediklerimi yap her gün ılık duş almaya çalış. Düzenli beslen helva ye tahin ye. Birde pompan varsa her gün emzirirdkten sınra sağ göğüslerini kanallarını uyarsın. Şunu unutma ki en iyi sağım makinası bebeğin aslında her emmek istediğinde emzir girin duşa orada emzir bebekler çok hoşlanır ondan.