CihangirAslan0 Memnunmusunuz biz dün başladık mamaya 5 aylık oldu artık doymuyodu gece çok sık uyanmaya başlamıştı sık kalktığı içinde süt dolmuyordu sadece geceleri belki birde gündüz vermeyi düşünüyorum
acabahamilemiyim CihangirAslan0 ben kızıma uzun bir süre kullandım memnunduk ama her devam sütü her bebeğe yaramıyor biraz kullanın duruma göre siz bakarsınız
Masalkizinannesi CihangirAslan0 bizede doktorumuz önerdi ama başlayıp başlamamak konusunda kararsızım kızım 7 buçuk aylık çünkü ebemiz gerek yok diyor ısrarla doktorumuz başla diyor kızımın kilosuda iyi aslında ama son 40 günde 300 gram aldı nasıl verdiniz memeden sonra biberon tuttu mu acaba ?
babyyyy1 CihangirAslan0 bende kullanıyorum gaz yapmadı cok doyurucu ve yaradı oğluma her gören neyle besliyorsun diye soruyor bende sma mamayla büyümüşüm o yüzden oğluma da gözüm kapalı kullanıyorum doktorum da en iyi mama bu dedi
CihangirAslan0 acabahamilemiyim sizin bebeğiniz kaç aylık ne kadar veriyordunuz ben dün ilk defa verdiğim için 150 ml verdim ama daha versem içermiş 5-6 aylık için 210 ml yazıyodu belki içmez diye yapmadım
acabahamilemiyim CihangirAslan0 benim bebeğim büyüdü şimdi 3buçuk yaşında ben fazla yappıp bebek ne kadar içiyorsa ona göre ayarlamaya başlamıştım
CihangirAslan0 Masalkizinannesi hemen tuttu çok şaşırdım 😅 Ve normalde benden başkasında uyumayan çocuğum babasının kucağında uyuya kaldı 🤣 anne mutlu bebek mutlu gerçekten pişman olmadım verdiğime çünkü gece çok sık uyanmaya başlamıştı artık demekki karnı doymuyormuş mamayı verince çok güzel uyudu 🧿
Rengin140622 CihangirAslan0 bende kullanıyorum kızıma doktorumuz önermişti sindirimi rahat bir mama diye verdi memnunuz biz
liya2022 CihangirAslan0 doğduğundan beri kullanıyorum hep mama+meme olarak ilerledik hiç sorun yaşamadım. 7bucuk ayligiz 1 aydır 2 no kullanıyoruz. Geceleri uyumadan önce veriyorum açlık durumuna göre en az 180 en fazla 210cc iciyor
GSevilay65 CihangirAslan0 anne sütü mama olarak gttik optik pro kullandık çok iyi geldi kızıma biz memnun kaldık 12 aylıkti kestik cnku ek gıda güzel yiyordu halen öyle devam devam sütü icior arada
PembeBattaniye Sma optipro kullanıyorum 4 ayına 4 günü var bebeğimin çok memnunuz bundan önce aptamil kullanmıştım aşırı gaz yaptı şuan hem meme hem mama gidiyoruz hem kilo aldırması iyi hemde gaz yapmıyor
Semaemrahamza PembeBattaniye bizim de 31 günlük oldu aptamil kullanıyorduk 3 gündür gazdan mahvoldu bebeğim sma optipro aldım şimdi onu denicem inşallah iyi gelir
Aslkryln CihangirAslan0 Bende kullanıyorum 28 günlük bebeğim sütüm yetmedi 1 haftadır veriyorum geceleri memnunum gayet