Miniklerinannesi Kızlarıma mustela kullanıyordum içeriği temiz olmadığını öğrenince bu markaya geçtim ama kızlarımdan birinde kafasında kaşıntı ve kızarıklık farkettim bu durumu yaşayan var mı ?
asyanslhn Miniklerinannesi ben kullanıyorum çok memnunum hatta saçlarını gurlestirdi ve konaklarimizdan kurtulduk.
livanurvealpinannesi61 Miniklerinannesi ecowell de sodyum benzoat var bende memnun kalmadım hiç. Aşırı göz yakıyor.
PortakalGumus Miniklerinannesi Her cilt tipi ayrıdır. Belki aşırı kuruluk vardır ya da ecowellin içinde doğal da olsa bir madde sebep oluyordur. Hangisi iyi geliyorsa onu kullanın derim. Bize iyi gelmişti. Hatta losyonunu da kullandık kuru cildi vardı
Miniklerinannesi asyanslhn jap Garip bi şekilde sadece gece uykuya dalacağı zaman yapıyor biliyorum aklıma şampuan geldi haftaya sıra aldık bakalım doktor ne diyecek
Miniklerinannesi Didem0101 bilmiyorum ki aklıma başka bir şey gelmedi bu şampuanda yeni kullanıyoruz ilk aklıma şampuan geldi 🤷🏻♀️
Miniklerinannesi PortakalGumus haklısınız farklı şampuan arayışındayım şimdi losyonunuda kullanıyorum bir sıkıntı olmadı
Miniklerinannesi papatya_1125 benimkiler öyle hassas ciltli değil ama bilmiyorum ilk defa başıma geldi
livanurvealpinannesi61 Miniklerinannesi 4 yıldır hipp baby kullanıyorum hiç yakmadı ecowell ile ilk defa yıkadığım da gözü yandı. Mustela hipp baby ıva natura göz yakmıyor.
papatya_1125 Miniklerinannesi bitkisel ürünlerde bazen bir bitkiye alerji olabiliyor Network işi yapıyordum Bir ara ürünler tertemizdi ama alerji yapıyordu.
Miniklerinannesi papatya_1125 doğrudur valla bende farmasi sarımsaklı şampuan kullandım kafamda koca koca sivilce tarzı şeyler çıkmıştı 😢