melikeunaldugmeci Kızım 2,5 yaşında ve 21 kilo gece mama hala içiyor 1 defa bile olsa sulandırıyorum yine içiyor gündüz beslenmesi de çok iyi diyet yaptıramıyorum bari mamayı bırakalım diyorum yine olmuyor lütfen öneri de bulunur musunuz
Aezgi melikeunaldugmeci çok fazla doktora götürün bence ilerde kiloyla ilgili problem çok yaşar obezite çocukluktan geliyor hamur işi ekmek makarna pilav çikolata paketli her gıdayı kesin acilen
LilyaBn melikeunaldugmeci ihmal etmeyin doktorA götürün. Gece beslenmesini hemen kesmelisiniz. Gün içinde abur cubur vermeyin.
_The_ANA_ melikeunaldugmeci Mamayı biberonla veriyorsanız onlar daha çok biberona bağımlı oluyorlar Benim oğlumda öyleydi 18.ayında doktor mamayı kesmelisin kilosu artıyor dedi Ben de pipetli bardak olayını artırdım biberonu yavaş yavaş kestim Kendiliğinden mamayı bıraktı Pipetli bardakla akşamları devam sütü içiyor sadece
Defnecik23 melikeunaldugmeci obez tanısı almış olmalı. Ciddi sağlık sorunları olabilir ilerde Allah korusun. Sadece emzikle suyla uyutmayı deniyor musunuz
Melekdah1989 Sözümü yanlış anlamayın fakat 21 kiloya gelmeye yakın önünü kesmeliydiniz kilo aldığını farketmişsinizdir . midesi genişlediği için yiyordur . Porsiyonlarını azaltabilirsiniz. Süt istediği zaman su verin. Ne kadar ağlasa da vermeyin sonuçta onun sağlığı için yapıyorsunuz .
Nltka Gece su verin mama yok diyin . Abur cuburu kesip mümkün mertebe sebze ve protein ağırlıklı besleyin . Şekeri özellikle kesin
Yarim_Kilo_Kiyma melikeunaldugmeci 2.5 yaşındaki çoçuğun artık gece beslenmesini kesmelisiniz. Biraz baştan dikkat edemediniz sanırım. Kilo her daim sorun olmuştur.
Aslicamm melikeunaldugmeci nasıl beslenir gün içinde aburcubur tüketimi kızartma hamur işi tuketimi var mi mamadan ziyade önce bunu sorgulamak laizm
Kuzeymomss melikeunaldugmeci Maalesef zordur ama diyet yaptırmalısınız yani, bizim de bir tanıdığın oğlu 2 Yaşında ve 25 kilo. İlerleyen dönemde daha zor olur bebeğiniz ve sizin için
livanurvealpinannesi61 melikeunaldugmeci diyet yapmanız gerek Çocuk doktorunuz bilgi vermedi mi hiç. Şuan kilosu üst sınırda obeziteye giriyor.çok fazla yedirmeyin ilerde birçok sorun yaşarsanız 3 yaşında 25 kilo olduğunu düşünün 6 yaş kilosunu bile geçmiş. Dikkat etmeniz gerek yoksa siz uğraşırsınız mamayı direk kesmeniz gerek artık. Ağlıyor derseniz daha çok kilo alır.
melikeunaldugmeci Obez tanısı daha konulmadı mamayı kestim 2 gündür içmiyor abur cubur zaten vermiyorum sadece yemeği düzenli hep yiyor normal insan gibi yemek yiyor