FMED Kızlar kızımın ayaklarından kalçasına kadar iri iri kabarıklar çıktı bu kabarıklar gündüz kaybolup gece tekrar çıkıyor neden olabilir. Aferin ilacı kullandık ilk kez o dokunmuş olsa neden gündüz çıkıp akşam kaybolsun ne olabilir bu
Kuzeybabyy FMED kaşıntı var mı acaba huzursuz mu geceleri uyuz salgını var isterseniz bir doktora götürün bebişi
cinarcinar FMED üniversitedeyjen bir arkadaşımda anlattıığınız gibi bir cikt hastalığı olmultu. Gündüz sönüyor geceleri sanki içi su toplar gibi kabarıyordu bir çok doktor gezdi en son gece yanığı demişlerdi diye hatırlıyorum bir baksanız öyle bir şey olabilşr mi
FMED Kuzeybabyy kaşıntı yok gece uyurken oluyor sabah düzeliyor alerji şurubu verdiler ama neden sadece gece
FMED cinarcinar öyle mi peki tedavisi oldu mu var mı bi tedavisi şu an alerji şurubu kullanıyoruz iki gün daha takip etmeyi düşünüyorum
cinarcinar FMED Şu an yok kalmadı tabi tamamen geçmesi 6 ay 1 yuılı bulmuştu Doktoru kremler vermişti pnu sürüyordu sordum ama o da hatırlamadı isimlerini Doktora danışmanız en iyisi bu noktada ben fikir olması açısından yazdım geçmiş olsun sevgiler