gamzeoguz3 senbenbensen Metsilde güzel bizde işe yaradı ama kaybettik evde sonra eşim doğal diye zinco aldı fiyatında 19 TL çok uygun ve etkili önemli olanda doğal olması
kirpikuclari Cakos inş canım bizimki vaya gazlı ve şnanılmaz mız mız bir bebek ümit ediyorum bunlar iyi gelecek
yamac0608 senbenbensen biogai canım geç etkili süper sonuç hemde gaz ilacı değil bagırsak düzenleyici damla dene derim o süreçte de yediğine içtiğine dikkat et.
yamac0608 Sudenurr kaç aylık oldu bebeğiniz benim 3 aylık bıraksam mı artık sorun yok gibi de kendi çıkarıyor gazını
sonsuz17 senbenbensen bizimde 21 günlük bu saat oldu uyumadim sab simplex aldık etki etti ama gece uyumuyor yinede gündüz yatıyor sürekli
Asel__Berra Ben metsil ile zinco kullandim cok da faudasi oldu hala sabahlari gazi oluyor yine veriyorum bizde 4 ayligiz
Nlngucluel senbenbensen cnm nurseharveys bitkisel tavsiye ederim ve 20 TL karışım bundan önce relaktaz kullanıyordum 80 TL ve fayda görmedim bu çok güzel yeni doğum yapan arkadaşım da kullaniyor