senbenbensen 21 günlük bebeğim etkili doğal içerikli tavsiye edebileceğnz gaz ilacı varmı durmuyor eşimi nöbetçi eczaneye göndercm hemen etki ediyorum kullanınca
Hnfshn senbenbensen günde 1 defa 5 damla genelde kullananlarda memnun. Ben bundamlayı kullandıktan sonrA damla bitmeden bebeğim kendi kendine gaz çıkartmayı öğrendi resmen
Modies Aysaras colex olanı alın bitkisel dereotu ve kimyon yağı bize doktorumuz gündw 4 defa 5 ml verdi çok iyi geldi
sevgice Sudenurr Hnfshn nasıl kullaniyosunuz yazar mısınız 😊 ac mi tok mu hangi saatte kaç damla veriyosunuz acaba. 🤔
Sudenurr senbenbensen sanmıyorum sonuçta bebekler için zaten gaz ilacı değil bağırsak düzenliyici gazını rahat çıkartıyor günde 1 kere 5 damla
gamzeoguz3 senbenbensen Metsilde güzel bizde işe yaradı ama kaybettik evde sonra eşim doğal diye zinco aldı fiyatında 19 TL çok uygun ve etkili önemli olanda doğal olması
kirpikuclari Cakos nurse haveys ve laktazm dan bu ikisine geçiyoruz yarın doktor değiştirdi umarım daha faydalı olur aşırı gazlı bir bebek
senbenbensen Modies deneye deneye anlicz artık hangisi iyi gelirse. Ne illet bşy bu gaz ya çocuk kendini sıknakdan helak oldu.
Sudenurr sevgice aç tok diye bişey demedi doktor ama ben geceleri karnını doyurduktan sonra veriyorum günde 1 defa 5 damla sonra kendi gazını kendisi çıkarmaya başladı artık çok zorlanırsa veriyorum damlasını ihtiyacımız kalmadı gibi bişey 🤗
Ebruss Nurse harvey damlayı kullanıyorum. Günde bir veya iki kere 20 damla şeklinde, sabah ve akşam verdim, gazı düzene girmeye başladı kendi çıkartmaya başladı.
elif23044 Ebruss canım ben günde bir kere beş damla veriyorum yanlış mı kullanıyorum doğru kullanım şekli nasıl tam olarak