KubraZey 1 aylık bebeğim kaç saat oldu uykuya dalamadı kollarım ağrıyor belim ağrıyor resmen çokta emdi aç değil ama uyanıyor nasıl uyumasını sağlarım
Egenim KubraZey her uyumadıgında sallarsan işin zor. Canm zor süreçler bnmde var 5 aylık evet ama hiç öyle sallmaya alıştırmadım yanına uzandım sırtını pışpışlafım. Cok zor uykuya dalcagı zaman hemen duşa sokup yağ kremle masaj yaptım hemen uyur. Bn oğlum 3. Ayına girene kadar her gün yıkadım kı rahat uyuttum. Masaj yap okşa dalar
alintugce34 KubraZey gazlı dönemleri normal bıraz ve çok küçük dış dünyaya alışıyor gece gündüz ayrımı yoktur doyma hıssı gelişmemiştir senın kokuna ıhtıyac duyyyor her kıpırdadıgında salama emzık verme nasıl başlarsan öyle devam edersın
Senazz11 KubraZey besigine köy kendi kendine kıvranıp mizmizlanip uyur bence benim kızımda 35 günlük ilk günden emzirip birakirim ağlasa bile almam beşiği 2 sallar pışpıs yapar bırakırım ses çıkarıp kendi kendine uyuyor kaynanm 1-2 kucaginda uyuttu alıştı göğüste yatmaya yatağa koyunca ağlıyordu 1-2 ağladı geri yatağına alisti
KubraZey Egenim yok zaten sallamaya alışamadı uyanınca ne kadar sallarsamda uyanıyor omzumda pışpış yapınca uyuyor ama yerine koyunca uyanıyor tek başıma daha duş aldıramıyorum birde bizim burda hala havalar soğuk mecbur 2 3 güne oluyor 😔
bohemianmom Ben yatağa uzanırdım üstümü çıkartırdım onu da üstüme yatırırdım koklardı falan sonra emzirerek uyutup sakinleştirirdim. Deneyebilirsiniz hem yormaz da sizi
KubraZey bohemianmom evet evet ya böyle yapıyorum yada emzirerek ama yerindede uykuya devam etsin istiyorumm
Senazz11 KubraZey 1-2 kere ağlar sonra alışır olabilidgnce gece gündüz orda uyut orda dursun alışır benimki beşik dışında başka yerde uyumuyor şuan🤣
Asli1923 Çok sallayınca da uyarılıyor hiç uyumuyor aklınızda olsun. Mutlaka kundak yapın beyaz gürültü ve piş piş sesi açın, başını okşayın burnuna doğru, Başında duracaksanız yüzüstü burnu açık olacak şekilde sert yatakta yatıranilirsiniz