Elisatrgt Merhaba kızlar 2 3 gecedir bebeğimin gece 2 kez üzerini değiştiriyorum çok terliyor. Oda 26 derece zıbın üzerine ince pijama giydiriyorum üzerini örtsem de açıyor ama çok terletiyor siz neler giydiriyorsunuz böyle sıcakta :(
Lulemom Elisatrgt bizim odada 26 derece. Ben zıbın üstüne pijama giydirip yatırıyorum. Üstünü örtmüyorum. Öyle pek terlemiyor. Olmadı uyku tulumu giydirip biraz pencere aralayabilirsin belki. Tabi bunu da deneyerek öğrenebilirsin
Tosbikannem Elisatrgt benim oğlum 8.5 aylık ben tişört ile yatırıyorum üzerine de nevresim örtüyorum yine açıyor üzerini
a-bukemm Elisatrgt 26 derece ne demek güzelim. Gece 18/19 … gündüz 22/23 olmalı. Yazık günah değil mi bu çocuğa
Ranataa Müslin kumaştan uyku Tulumları var ben de onlardan almayı düşünüyorum. En iyisi uyku Tulumu yaz kış bak dereceye tabloya uy kafa rahat abi
Elenor Az önce üstünü değiştirdim inanılmaz terlemiş. 26.3 derece. Sadece ince atlet ve incecik pijaması var. 0,2 tog owli marka tulum almayı düşündüm bu gece:)
gecekusu_- Elisatrgt ben altlı üstlü takım giydiriyorum baktım terlicek üstünü çıkartıyorum zıbını ve pijamasının altı kalıyor öyle bir terleme vs olmuyor üzerine de ince bir battaniye örtüyorum mis gibi uyuyor zaten sıcak olursa kendi battaniyesini bir şekilde üzerinden atıyor atamazsa sinir olup gece ortalığı inletiyor 😂
a-bukemm Elisatrgt havalar ısıdıysa bulunduğun yerde tek kat ince pijama yeterli üzerine de bi pike ve okadın kapısı açık yatın
Tgbtn Elisatrgt ben sadece pijama giydiriyorum ya da uzun kollu hm nin zıbımlarından giydiriyorum üstünü de örtmüyorum öyle yatıyor.