11-zeynepbebek- Merhabalar kızlar bebeğim 3 gün sonra 5 aylık olcak 6 gündür büyük tuvaletını yapmıyor iki defa makattan zeytinyağ verdik ama tık yok ne yapmam lazım 😔 ocean demir vitamini acaba kabızlık yapar mı çünkü onu almaya başladıktan sonra azaldı yapması
Karaadas 11-zeynepbebek- benim oğlum 2 aylıktı tuvalet problemi başladı 5 aylıkken bitti doktorar 10 güne kadar normal kabul ediyo 10 gün dolmadan hiç bişey yapmıyolar benim oğlum 2 ay 9 gün falan bekletiyodu çok dayanamadığı yerde acı çektiği zamanlarda yağlı fitil veriyodum daha sonrasında sabit 5 güne indirdi 1 ay boyuncada fix 5 günde bir yapıyodu şuan 7 aylık çok şükür 2 aydır günlük yapıyo ona senin yapabiliceğin hiç bişey yok dediğim gibi doktorlar bormal kabul ediyolar
11-zeynepbebek- @Karaadas o yapamayınca ben rahatsız oluyorum işte acaba kullandığımız demir vitamini ile alakalı olabilir mi
nhltkdreli 11-zeynepbebek- YouTube dan bebekler için kabızlık masajını izleyin ben faydasını gördüm. Umarım sizinde işinize yarar. Mama veriyorsanız da sabah akşam 1 çay kaşığı zeytinyağını mamanın içine koyabilirsiniz
Karaadas 11-zeynepbebek- 2 aylıkken demir kullanılmıyo benim oğlumda demir öncesi vardı problem ve seni çok iyi anlıyorum ben 22 saat boyunca kesintisiz ağladığını bilirim
11-zeynepbebek- @nhltkdreli mama vermiyorum anne sütü ile besleniyor teşekkür ediyorum bakacam hemen YouTube dan