Genel Merhaba, Bebeğim 2 aylık ve kilo problemi var.. anne sütü ve mama olarak ilerliyoruz. Şu an aptamil kullanıyoruz. Dr de bu ay az kilo aldığını söyledi. Golden goat mama kullanan var mı? Keçi sütlü olduğu için kilo aldırıyormuş. Bilginiz var mı
Lansinoh Genel ben kızıma alerjiden dolayı golden goat keçi sütlü mama kullandım hep kilo aldırmıyor öyle çok kilo için soruyorsanız sadece bilginiz olsun şuan hatta 17aylık 10.300kg şuan bile kilosu geride o çocuğun tamamen yapısıyla alakalı bence
Bebitom_3 Genel bende oğluma golden goat kullandım temiz içerikli bir mama aptamil bizde çok gaz yapmıştı… ama benim oğlumda kilo almayan bir bebekti 2 yaşında halen zayıf almayan çocuk almıyor. Kilosu sınırın altında mı ?
Eylulll_09 Genel kızıma doğduğundan beri hipp organic combiotic kullanıyorum bizde mama+meme yaptık 5.aya kadar şuan ek gıdada alıyor hipp önerebilirim size 🫰
Whatdeding Genel bebeğiime aldık hiç sevmedi tadını . Gerçi benim kızçe mama istemedi hiç biberon bile tutmuyor. Neden öyle anlamadım. Güzelim golden goat çöp oldu anlayacağınız. Ama araştırmalarım sonucu içerik olarak çok beğenmiştim. Kokusu kötü tabi:((
Mom2mom Lansinoh merhaba inek sütü alerjisi mi vardı o yüzden mi keçi sütlü kullandınız ve o sıkıntı yapmadi mi
Whatdeding Eylulll_09 philips avent denedim mam denedim hele emzik🥲 5 çeşit emzik denedim yok yok yok tutmuyor 5.5 aylık olduk . Reçele bile batırdım düşünün 😬
Whatdeding Eylulll_09 Kaç aylık kızınız ilerde uyuturken falan sorun oluyor mu onun için soruyorum. Memeyi bırakınca napacaz bilmiyorum 😃
Eylulll_09 Whatdeding 9 aylık şuan da genelde omzumda uyuyor hep biraz zor evet hele şimdi sıcaklar bastırdı ikimizde ter içinde kalıyoruz 😂😂1 ay önceye kadar emerek yada mama içerek uyuyrçordu artık onu da bıraktı 😂
Emineec Genel lütfen takılmayın kıloya elinizden geleni yaptıktan sonra gerisi sağlığı iyi olsun gerisi boş. Benim kızım da zayıf yeterki sağlıklı olsunlar kıloya artık takılmıyorum bünye meselesi
nolmuskine Genel Aptamil çok gaz yapar ve kilo yerine bebeği şişirir… sma comfort öneririm ya da hipp. En iyisi bu ikisi sakın Aptamil kullanma