Symugr Bebegme molfix kullanıyoduk 4 bedenden 5 e gecmemiz lazm ama 5 beden 11 kg dan başlyr bebegm dha 7 kılo. 4 numara da küçük gelıyor ne almalıyım
Karaadas Symugr kilosuna bakma bebek kiloları aynı olsa bile farklı dururlar her insanın beden yapısı bünyesi farklıdır bi numara büyüt bezi hem sızdırmaz hem iz yapmaz rahat eder seni üzerinde yazan kilo yanıltmasın
Belinaytuana Symugr kızım 16 kilo 32 aylık hala 4 numara kullanıyoruz bizde mi bir sorun var acaba 👀🥴
cinarpinar Symugr molfix 4+ var, bende bi sonraki bez alışverişimde 4+ alacağım 4 numara : 7-14 kg 4+ : 9-16 kg Bir bakın isterseniz 🌸
Symugr Karaadas bze ara bi numara lazm sanırım. Molfix 5 numarada cok büyük bebgm ıcnde rahat edermi ki kılo olarak mi bi büyüğüne bakaym numara olrak mı
Karaadas Belinaytuana benim oğlum 7 aylık 6 numara kullanıyorum normalde 5 oluyo ama biraz büyük olunca daha rahat ediyo kızlar için geçerli olmayabilir ama erkekte bir numara büyük bez çok faydalı oluyo
Ececiiim Belinaytuana 2 buçuk aylık oğluma 3 numara başladık. Bu işte bi gariplik olmalı 😬 hala 4 numara nasıl oluyor ki size 😐
Karaadas Symugr numara olarak büyük al kiloya bakma bezdeki bi önceki küçük geliyosa bir numara büyüğüne geç rahat eder büyük bezde kafanı karıştırma hiç canım
Karaadas Symugr şunuda eklim molfix 5 numara çok büyük geliyosa ama üstünde yazan kiloya bakmadan al dene eğer gerçekten büyükse sleppy ve baby turko molfixe göre birazcık daha küçük onların 5 numarasını dene
Belinaytuana EmineYilmaz hayır hiç sıkmıyor karşilikli kapatmak için bantları var ya hemen hemen birbirine bağlanacak kızımın boyu var biraz belki ondan olabilir diye düşünüyorum
EmineYilmaz Belinaytuana olabilir ☺️ ama 5 alın daha rahat eder bence çünkü 4 ile arasında çokta fark yok
Belinaytuana EmineYilmaz 5 i denedimde afedersiniz çocuğun bacak arasına torba koymuşlar gibi oldu birde kaydı bez
yagmurkokusu_ Symugr 7 kg çocuğa 6 bile takıyorum sadece öne toplanıyor hangi bezi bulduysam o an takıyorum 6 5 farketmiyor.
Asdi Symugr valla molfix kullanıyoruz 8.800 kilosu kızımın 4 numara kullanıyoruz şuan 7 aylık 1 ay sonra bende değiştireceğim