Gulsum1234__ Kızlar bu aralar şarjlı süpürge araştırmaya başladım Dyson mantıklı geliyor ama fiyatı bize pahalı geliyor onun yerine hepsinin son çıkanını araştırdık en yüksek emiş gücüne sahip olanını süreleri 60 dk aşağı yukarı fiyatları 10-11 sizin bu markalar arasında kullandığınız veya önerdiğiniz bir model var mi 🫶🏻 philips aqua plus moplu modeli var hem süpürme sen silme özelliğine sahip. Bosch unlimitet 7 bununda kıvrılma özelliği var ve sadece batarya şarj edebiliyorsunuz. Arçelik içinde en çok dysona benzeyen modeli imperium go plus kıvrılabilen model otomatik zemin algılaması var. Siz hangisini önerirsiniz kullandığınız hangi model memnuniyetiniz nedir ? ❤️🌸
menek16 Gulsum1234__ bosch 8 serisi der susarım elim ayagım kolum kanadı. yazlıga geldim buraya bile kendimle sürükledim meger biz yazlıgı temizlemiyomuşuz😅 benden sonra çevremden yaklasık 10 kişi falan almıstır
Asym33 Gulsum1234__ Clean aura ihlas şarjlı değil ama elim ayağım kolum kanadım 🤣 diyebilirim böyle bir makina görmedim meğerse normal makinayla temizlik yapmiyormusum bunu anladım evden çıkan o pisliklere tozlara inanamazsin temizlik takıntım varsa mutlaka arastirabilirsin
yagmurkokusu_ Kızlar kendime suç ortağı arıyorum Fb de gezerken gördüm Antalya da oturan varsa eğer dyson alacağız hemde tüm kidste 😂
Marianne Karanannesi eşim de ondan aldı. Süpürme işi eşimde. Geçen merak ettim kendim süpürdüm baya iyi ya. Karcher var, ona halı resmen yapışıyordu, hiç sevmezdim. Ama buna yapışmıyor ve çok iyi sürüyor, özellikle düz zemin olan başlığı mükemmel.
Alimel Dyson diyorum yani hangisine gücünüz yetiyosa onu alın hepsi çok iyi ben 12 kullanıyorum gerçekten onsuz yapamam her gün 30 dakikada 150 m2 evi dip köşe süpürüyorum çok pratik çok güzel
findikbrnlu0_ Asym33 ay evet biliyorum o makinayı ama çok pahalı ya halı koltuk bile siliyor felaket bir alet😂
Nurbost Asym33 benim de öyle ama günlük temizliğe robot süpürgeciyim haftalık da fantom 😀 ihlası 15günde açıyorum
Asym33 findikbrnlu0_ Aynen 4 ay oldu alalı hele o karyoladan çıkan pisliğe inanamazsin şok olmustum evet pahalı ama oğlum için aldık burnu sürekli tikaniyordu alerjik olduğunu soyluyordu doktorlar tek çözüm bunda bulduk aldgimdan beridir bir kez bile tikanmaz oldu
findikbrnlu0_ Asym33 benimde oğlumun sürekli burnu tıkanıyor ya ondan mı acaba yani sürekli aspiratörle çekmek zorunda kalıyorum 6 ay oldu hala tıkanıyor
Yavuz01_ Gulsum1234__ kaynanamda dyson var süper emiş gücü tek sorun bence zeminde farklı halıda farklı başlık olması. Diğer seçenekleri bende araştırıyorum hayırlısı bakalım
Asym33 findikbrnlu0_ Bizimde aynıydı canım 5 aylıkken burun tikanikligi başladı hasta oldu diye gtrduk alerjik dedi 4 ay boyunca sürekli tıkandı çünkü evde görmediğimiz okdr çok tozlar uçusuyorki makinadan snra geçti çok skur
findikbrnlu0_ Asym33 bende eşime söyliyim bari evet bize tanıtmaya geldiler makinayı o kadar temizlik yapmama rağmen birsürü toz birikti suyun içine
Asym33 findikbrnlu0_ Bide bazen açıyorum boş çalışıyor odasında tozları çekiyor o özelliğinde çok iyi mesala koltuk yıkaması da baya baya iyi tıkanıklık yaşıyorsanız bı sans verebilirsin tek kötü tarafı makina ağır günlük temizlik için yorucu ben haftada bir genel temizlikte açıyorum günlükte diğerini kullaniyrm
ElfBrnveAlmila Dyson v12 kullanıyorum. Bebeğim emekliyor. O olmasa yere koyamam. Elim ayağım oldu. Bütün tozu eliyle ağzına götürecekti yoksa.. daha önce hiç temizlik yapmamışım. Çok pratik, kucağımdayken bile süpürüyorum evi