Dorukbebekk Arkadaşlar oğlum 1 ay 20 günlük elini yumruk yapıp somurmayi ogenmis 2 gündür yapıyor hemen çekiyorum gördüğümde. Acaba elini mi tanıdığı için yapıyor. Bu durumu yaşayanlar var mı daha çok erken değil mi somurmasi
Ozge_5555 Dorukbebekk ellerini keşfetmeye başlamış ilerleyen zamanlarda daha çok sokacak hatta ayak parmaklarıni bile zamanla😂
tosbiksmoms Dorukbebekk kızım da 1 ay 10 günlükken başladı şu an 2 ay 7 günlük hala yumruk şeklinde ellerini ağzına sokuyor ve emiyor😊
Azra41 Dorukbebekk doktorum kesinlikle elini alma ağzından diye kızmıştı 😄 7 ay 4 günlük olcaz şimdide kolunu ısırip emiyor 😂
Poyrazz123 Dorukbebekk benim oğlumda aynı şekil hiç engel olmaya kalkmayın çünkü işe yaramıyor her bebek elini emmeyi tadacaktır😃
tosbiksmoms Dorukbebekk oglumdan da biraz tecrübeliyim o da böyle yapıyordu bir zaman sonra ilgisini başka şeyler çekiyor bir şeyleri tutmayi falan öğrendiğinde hiç de alışkanlık yapmadı. Bebekler ilk ellerini keşfedermiş öyle demişti doktorumuz. Hicbir şekilde müdahale etmeyin ki ellerini kullanmayı ogrensin demisti.
oykumoms Dorukbebekk hayır hiç bişey olmaz zamanla ayağını da keşfedecek kulağını da parmaklarını da 😌
Ikizanne29 Şuan benim ikiz erkek bebeklerimde aynı durumda. Özellikle büyük olanı 😅 ama benimki acıkınca yapıyor açlığı gidince yapmıyor alıştım artık. Çok tatlı gözüküyorlar o an yemek istiyorum bunları 🫶
Mamimami73 Dorukbebekk kesinlik bende elini kesfedoyo emmeyi seviyor dedim bizimde 21 günlük ama öyle değil açlıktan yapıyor tam doymuyor ben sütüm yetiyor sanıyordum sağdim baktım azmis mama da takviye verince baktim artık hiç elini ağzına götürmedi. Bildiğin sömürüyordu elini eme eme
Dorukbebekk Mamimami73 Mamimami73 yok bizmki çok keyifliyken yapıyor karnı filanda tok belli ben mamada veriuorm anne sütü de ikisidnen sonrada yapıyor ama çok uzun somurmuyor 5 10 sn sonra birakiuor
hayalperest2310 Dorukbebekk benim iki aylık 6 günlük öyleydi o zamanlar yeni yeni bıraktı elini keşfediyor ☺️
Siibell123 Dorukbebekk Benim bebeğim de 51 günlük . Acıktığı zaman elini emmeye başlıyor. Yeni güncellemelerden biri 😁😁 Hergün yeni bir şeyler keşfetmek çok heyecanlı 👼🏻😊
S2022 Dorukbebekk hahah yerim bunlar daha iyi günlerin o yumruğu ağzına tamamen sokmaya çalşcak😂😂😂😂ayyy aşırı komik olyolar ya hiç çekme elini keşfediyo