__brna__ Merhaba kizlar. Kızımın kulaklarini deldiricem ancak nerde yaptirabilirim acaba? Eczanede yapılıyor mu yoksa aile hekiminde herhangi bir hemşire yapıyor mu acaba? Bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim🙏
Civciv123 __brna__ Eczaneler de yapabilirsiniz. Hemşire veya aile hekimi yapmıyor böyle şeyler. Kaç aylık küçükse biraz daha beklemenizi öneririm
Masalkizinannesi __brna__ ben sağlık kabininde deldirdim eczaneler 3 yaşından küçük delmiyorlar diye biliyorum
Civciv123 __brna__ Benim kızım 3 yaşında kıyamıyorum hala. Tabiki tercih sizin benim kızım tedavi de gördüğü için haftalık iğne tedavisi zaten sürekli korkup ağliyor o yüzden şimdi düşünmüyorum 😌
visneli_turtam __brna__ bizede eczacı 1 buçuk yaşından önce delmiyoruz demişti,şimdi 1 buçuk yaşında bende deldirmek istiyorum ama korkuyorum da eline kulağına götürmesin diye😕
meymisvebilgis Sürekli gittiğim eczaneye sordum dün, yazı geldi kulak delmenin cezasıyla ilgili biz zaten delmiyoruz artık cezası varmış dedi. Nerede deldireceğim bende araştırıyorum, izmirde klinik yağan yer bilen var mı?
__brna__ Civciv123 himm Anladım. çok geçmiş olsun. Haftalık ne iğnesi var onu anlayamadım..🥺 ben kendimce 1 yaşından önce doğru bulmadım. Çok ilerleyince de korkuyolar baya zor oluyor. Annem benimkini çok geç deldirmis küpe takmayı çok sveerim ama kulak hayatta deldirmem cnku hatrliyorm o günlerimi berbat aglamistim😂 kendimden yola çıkarak deldiriyim vakti demiştim☺️🙏
Civciv123 __brna__ Teşekkürler öncelikle iltihaplı eklem romatizması. Rabbim beterinden korusun bunada şükür diyorum artık nice hastalıklar var. Evet aslında tam acıyı hissettiği an da rahatça sakinleştirebilirsiniz. Eminim çok yakışacaktır 🌸
__brna__ Civciv123 aynen oyle güzel anne. Rabbim daha büyük acılar yaşatmasın inşallah🙏♥️ çok teşekkür ediyoruz eksik olmayın🙏🙏😍
__brna__ visneli_turtam Himm anladimm. Bende hiçbir eczaneye sormadım henuz. Bakalım sorsam bana ne diyecekler. Herkes farklı bir yaş grubu demis. Sorunca bende sizleri burdan haberdar ederim mutlaka. Bende istiyorum ama bir yandan da sizin gibi endişe ediyorum. Elini kulağına goturucek ilthap kapıp yara olacak vs diye. Artık yaşayıp gorucez sanırım🙏