Seren-karan Merhaba bebeğine sma comfort kullanan var mı acaba gaz kabuzlık fln yaptı mı tecrübelerinizi paylaşır misiniz? Gaz kabızlık yapmayan memnun kalan var mı
Yusufali_ Seren-karan biz yeni doğduğumuz zaman kullanmistik. Kabızlık değil ama bize aşırı gaz yapmıştı. Bebelac Gold kullandık. O gaz sorunu yapmadı. Şimdi 6 aylık normal Bebelac kullanıyoruz
Noyandnz Seren-karan sma comfort u 7 aydır kullanıyoruz Bi ara gazı çok arttı aptamil verdim onuu hiç sevmedi içirdim ama bence gazını etkilemedi 7. Aydayız hala gaz problemi ile uğraşıyoruz
hndstncvzlikek Bizde gaz sorununu çözdü mamaya alışana kadar kabız olmuştu sonra geçti 3 gğn falan kaka yapmamıştı. Baya iyi geldi. Kilo alımı normaldi. Gaz sorumu bitince optipro ya geçtik
silad70 Aptamil kabız gaz yaptı Hipp kabız yaptı Bebelac kabız yaptı Sma ikiside ishal yaptı ama en sonunda çareyi BİM’in mamasında buldum bebivita🤦🏻♀️😂 benim bebelerin ruhu fakir napsınlar
Seren-karan silad70 daha iki gün olcak mamaya başlayalı onda da iki defa verdim mama bugün gaz sancısı tuttu ama sonra gazını çıkardı acaba mamadan mı dedim korktum çünkü mama vermek zorundayım doymuyor sütüm yetmiyor galiba
silad70 Seren-karan mamadan büyük ihtimalle hep vermiyorsan mamayı gaz yapmayan biraz pahalı olan mamalar var dene istersen
Noyandnz Seren-karan evet ama şuan sadece internette var stokta bir aksama varmış o yüzden biraz sıkıntı oldu bu ay mamayı bulmak
Alpmomy Seren-karan merhaba sütünüzün yetmediğini nasıl anlayıp mamaya başladınız acaba?? Doktor mu önerdi mama kullanmayı? Kilo alımımı yavaşladı bebeğinizin
Seren-karan Alpmomy aslında sütüm var ama bebeğim 3 ay atağından emmek istemiyor bazen uyku sersemi emziriyorum ama gündüz emmek istemiyor o yüzden biraz kilo alımı durmuş mama başladı doktor şimdi mama veriyorum bide sütümü sağıyorum
AyseenurPlt @Seren-karan evet kızıma kullanıyorum tam tersı gaz ve kabızlıga iyi geliyor sadece tadını çok begenemedı kızım normal sma optiproya devam ben
pembeayakkabilikiz Seren-karan canım ben kullandım iyi gelmedi bize kabız yaptı her bebekte farklı etki olabilir
Seren-karan Şikayet var a yazdım bugün aradılar comfort gaz yapmıyormuş tam tersi gazlı bebekler için kullanılıyormuş içinde nişasta yokmuş optipro da nişansta varmış proteinliymiş yani gazlı bebekler için uygun değilmiş