Gizemlisi Kızlar bebeğim korkuyor normal mi bu durum ? 12 günlüğüz seslere irkiliyor böyle durumları ne zaman geçer yada o an ne yapmam lazım
saripitircik Gizemlisi irkilme dediğimiz aslında bebeğin anne karnındayken de sıkça yaptığı sıçrama refleksi kokulacak bi durum yokmuş bende çok takılmıştım bu duruma ilk 3 ay hala kendini anne karnında hissederlermiş çok normal hemen her bebekte karşılaşılan bir durum yani
Bilgeebaby Gizemlisi aynen benim bebeğimde 2,5 aylık bazen yüksek olmasa da bir ses duysun irkiliyor özellikle uyumaya çalışırken normaldir yani
Gizemlisi Wq-45 etrafı seyrediyor yüzünü korkar gibi buruşturuyor böyle tik diye atıyor normal diyorsun yani
Wq-45 Gizemlisi tabiki de canım bebeğim uykusundan sicrayak uyaniyor bazen yatırırken bile altını almaknicin ellerini yukarı kaldırıyor korkuyor
PrensesAnnesi8323 Yarın tam 3 aylık olacaz benim kızım hala öyle aşırı hassas seslere karşı çok irkiliyor üzülüyorum kundağı asla kabul etmiyor zamanla geçmesini bekliyorum
Bebegimm1 Gizemlisi bir şey yapmanıza gerek yok benmki doğdugu gün kapı sesinden irkiliyordu hatta maşallah iyi duyuyor demiştik gülmüştük en basıt hapsırsam öksürsem direk irkilirdi alışık değil seslere daha durun alışıcak.kendi pırtından bile irkilir 😂