Adenmoms68 3 ay 20 günlüğüz 2 haftadır tükürük cıkarıyor ve agzını asagıda ki fotodakı gibi yamultup garip sesler çıkarıyor asırı huzursuz uyurken aglıyor surekli kucak istiyor cok iyi cekemedim asırı hareketli oldugu için damagını ve dişini zor cektim yorumlarmısınız :)
Esraerol-geldi Adenmoms68 benimkide 3ay 20 günlük bizde o sorun 1aydır var diş etleri Baya belirginleşti ağzı tükürük içinde elleri ağzından çıkmıyor
kasimonbes Adenmoms68 evet canim damaklar kendini hazirliyor biraz uzun surebilir 3 haftaya patlar insallah
Deletedmom_110 Adenmoms68 2.5 aydan beri böyleyiz heniz hiçbişi yok hala da devam önlük yetişmiyor 4 ay 27 günlük oglum 3 gündür de aşırı huysuz sürekli kucakta meme de
Kadifemsii Adenmoms68 ay ikinci foto tam yemelik 🤍 biraz vakti var yakın zamanda diş patlamaz gibi gördüm
Adenmoms68 kasimonbes patlar nasıl yani anlamadım diş hemen cıkmıyor dimi kusura bakmayın cok tecrübesizim bu konularda😃
Esraerol-geldi Adenmoms68 😂 benimki doğdu doğalı huzursuz bizde yaklaşık 2aydır biberon reddi var bu aralar memeyi de bırakmaya çalışıyor damağı ile mememi çekeliyo
ayse4421 Adenmoms68 benimki iki aylık aynı şeyleri yapıyor yoksa bebimkidemi çıkarıyor elini emiyor ağlıyor bilmiyorum daha çok erken deilmi🤕
Sedoa_ Adenmoms68 bizim de bu dönem başladı 5.5 aylığız daha diş çıkmadı bir dönem çok kaşındı sonea azaldı sonra yine başladı aşırı kaşıntı salya böyle gidiyoruz şimdilik. Diş granülü aldım o işe yarıyor bir de diş kaşıyıcılar tabi