Aysegulss Kızlar yaa kızım 5 buçuk aylık. Tam köpek dişinin olduğu yer beyazlamış sivrilmeye başlamış. İlk dişi yandan çıkan bebeği olan var mı aranızda 😁 nasıl olur öyle yaa
Puhukuzusu Aysegulss bizim de öyle oldu üst orta dişlerden önce yanındakiler sivrildi ben de dedim baya komik olacak vampir gibi :-) ama üst iki diş de geldi hemen vampir gibi olmadı :)
Saribidik Aysegulss bi arkadaşım da öyle diş sandı da diş taşıymış. Damağın kıkırdak yapısındna kaynaklanan bir durummuş. Belki sizinki de diş olmayabilir 🤷♀️🤔
Aysegulss Puhukuzusu gerçekten mi inşallah bizimde öyle olur 😁 bebeklerin ilk alt iki dişi çıkıyor ya o görüntüye bayılıyorum ama benim kızım farklı olacak kesin belli yani 😁 teşekkür ederim cevabınız için 😊
idilll_r Aysegulss benim kızımda 3 ,5 aylık sağ altta dişe benzer beyaz bi nokta çıktı diş etinde doktora sordum diş incisi o diş değil geçer dedi ama 1 ay oldu geçmedi henüz
Pinkbery Aysegulss evet benim kızım on üst dıslerden once yanındakileri çıkardı ıkısınıde aynı anda. Tam bi kucuk vampir gibiydi gülünce😂😂