Hilalceee Merhabalar Deneyimli anneler cevaplarsanız çok sevinirim ,oğlum 6. Ayına giriyor alt 2 dişi patladı, bunları seyreden üst dişler ne zaman çıkmaya başlar? 🙏
Oznurozer Hilalceee canım o pek belli olmuyor ama hemen hemen 1 ay falan. Hemen arkasına da patlayan var tabi dediğim gibi pek belli olmuyor
Sarisin Hilalceee benim oğlumun alt iki diş çıktı 5 ay oldu başka diş çıkmadı 🤷♀️ bunu ben de çok merak ediyorum
GmzSnn Hilalceee hiç belli olmuyo 6 ayda altlar çıktı. yaşa girerken üstler patladı şu an 1,5 yaşında azı dişleri bile çıktı ağzı doldu resmen her bebekte farklı süreler belki hemen ardına patlar belkide uzun süre çıkmaz
Hilalceee GmzSnn yaşa girene kadar hep damakları kaşındı mı? Diş patladı şimdi de arkaları kaşıyor eller hep ağızda🤔😰
GmzSnn Hilalceee sadece elleri değil bulduğu herşeyi ağzına sokuyodu mikroplu mikropsuz ne warsa ısıra yalaya ama son çıkan azı dişleri hiç farketmedim 😂 ateşi çıkmadı huysuzlanmadı iştah yerindeydi ishalde olmadı ne ara çıktı anlamadım haftaya bi yenisini gördüm nerdeyse
Elele Hilalceee oğlum alt bi dişini patlattı çıkardı hemen peşine yandaki sonra üsttekiler geldi peş peşe belli olmuyo sanırım pek bu durum
lamiya1905 Oglum 6aylik olucak 2 alt dişi 4.5 aylikken cikti ama ustte hicbisey yok. Gec de cika bilir erkende
Deletedmom115 Hilalceee 8,5 aylıkken ilk dişi çıktı alttan 2 tane üstlerin çıkması 11. Aya doğru oldu.
[silindi] Hilalceee bizim altta bir diş üstte 3 diş patladı canm hiç biri de yanyana değil😄 sırayla gitmiyo yani her zaman
ATC Hilalceee valla canım bizim de 6. Ayda alt 2 diş çıktı sonra 8. Ayda üsten 4 diş birden patlattı şu an 9 buçuk aylık altta 2 üstte 4 diş çıkmış 2 tane de patlatmak üzere
Deletedmom136 Peki bebeğiniz uyku öncesi çok ağlıyor mu? Kızımın alttan 2. Dişi patladı çok felaket, uyuyan çocuk uyumuyor uykusuzluktan bayılacak ama ağlamaktan deliye dönüyor normalde böyle değildi 🥺 mahvolduk
smgebfrl Hilalceee benimde oğlum 5 buçuk aylık 3 gün önce alt dişi patladı bir tane baya da büyüdü çok huzursuzuz kaç gundur. Alt iki tane birlikte mi çıkıyor genelde acaba?
Loran smgebfrl benim oğlumda 5 ay 27 günlük alt iki dişi patladı biri görünüyor şuan diğerinde bir iki güne görünür acaba erken mi herkes bana erken diyor siz araştırdınız mı ve bebeğinizin durumu nasıl şuan