Dyglilaa Merhaba anneler 3 ay 7 günlüğünüz şuan kolyemizi kolunda takıyoruz. Sizler bebeğinizin boynuna kaçınca ayda kehribar kolyeyi taktınız?? Kaçıncı ayda takılmalı??
Naze5121 Dyglilaa peki ise yarıyor mu? Bende 10 gün önce doğum yaptım ve kararsizim. Birde nereden aldınız
Aylingneess Dyglilaa 3aylıkken takmaya başladım ben geceleri çıkarıyorum tabi işede yarıyor bende ağız salyası için almıştın tamamen kesmedi ama azalttı
Dyglilaa Naze5121 henüz bir faydasını göremedim açıkcası😊 ama diş döneminde işe yaradığını arkadaşım söyledi çokta memnun kaldığı için aldım. https://instagram.com/totsandmore_organik_bebek?igshid=1d0l22kfbh2y1 Bu siteden aldım canım
Dyglilaa Aylingneess ya kimisi 3 diyor kimisi 4 diyor anlamadım gitti kafamda karıştı kolunda kıyafetinden dolayı sıkıyor sanıyorum oyüzden tedirgin oluyorum boynuna takmak istiyorum ama erkendir diede takamıyorum.
Aylingneess Dyglilaa ayy canım millet bayılır konuşmaya valla ben 2.ayında bile taktım BanAda çıkar onu şöyle böyle çocuğun boynu sıkmış birsürü laf bi dönem kullanamadım bende işte şimdi kimseyi dinlemiyorum 1aydır her sabah uyandığı takıyorum gece uyuyana kadar
Sasah1441 Dyglilaa canım biz 3 aylığız bu dönemde damak gelişimi olduğu için salya çok fazla ben almadım ama alacam diş çıkartma evresinde kullanacam herkesin kendi görüşü ☺️
Sasah1441 Aylingneess şuanda damak gelişimi olduğu için salya akıtıyorlar diş çıktığı için değil biraz kendi doğal haliyle kalması daha iyi değil mi sizce de 🤔
Aylingneess Ebruluhan valla bi gün takmadım o gün önü sırıl sıklam oldu biraz kesiyor tamamen kesmiyor ama en aZından önü ıslanmıyor
Aylingneess Sasah1441 bana böyle bilimsel konuşsalar razıyım bunu bilmiyordum canım bana dedikleri çocuk boğulacakmış ondan çıkar diyorlar genelde