Biranneyimm Kizlar 30 yaşıma girdim sağlık ocağı aradı rahim agzi kanser tarama testi yapicaz dedi nasıl bir test . Birde yaptırma zorunluluğu var mi
Birdunyabircennetannesi Biranneyimm Yaptırmanız gerek Zorunlu değil ama herhangi bir kanser durumu söz konusu varsa ona bakılır Tedbir amaçlı bir test Zor değil Sürüntü alınıyor Kulak çubuğu gibi bir şeyler vajinadan sürüntü alınıyor Zor bişey değil yani acı verici falan değil
Ebru-isil Biranneyimm ben 3 yıl önce yaptırmıştım normal alttan muayene gibi sıkıntı olmuyor. 5 yılda bir falan diyorlar. Sağlık için yaptırın hem baktırmış olursunuz bişey var mı yok mu diye
Wanderlust Biranneyimm zorunlu degil ama ucretsiz size bir tarama hakki verilmis kanser gibi de ciddi bir hastalik icin hem de. bence mutlaka ve mutlaka 5 yilda bir yaptirilmali kendi sagliginiz icin iki dk suruyor zaten alttan muayene gbi
Wanderlust Biranneyimm 40iniz cikinca da olmaniz gerekiyordu kendinizi bu kadar ihmal etmeyin en azindan ucretsiz tum kontrollerinizi yaptirin sagliginiz icin hepsi onemli