Kahveli Merhaba kızlar cuma günü sünneti var inşallah oğlumun önceden alınması yapılması gereken bişeyler varmıdırsonrası için mutlaka bil dediğiniz tecrübeli anneler tavsiye verirseniz sevinirm🙏
Elaa_gozz Kahveli ben 1 aylıkken yaptırdım oğlumu doktorumuzun dediği kremleri aldık bir süre 3 4 gün kadar karton bardak kullandık ama en önemlisi bence pipi köküne doğru sürekli ittirmek kapanmaması için ha birde banyosunun suyuna ya da bir kovaya baticonlu su ile 5 dk bekletiyorduk
teachermom07 Kahveli biz kağıt bardak kullandık ilk 3 4 gün çok rahat ettik. Esspresso ya da Türk kahvesi için olan o küçük bardaklardan bulursanız pıt diye oturuyor tam oraya göre bitti gitti geçmiş olsun. Bulamazsanız normal kağıt bardak alıp ortadan kesin 😊 onun dışında vazelin sürdüm her bez değiştirdiğimde 1 haftaya tamamen iyileşti
teachermom07 Kahveli bu arada sünnet olduğunda 7 buçuk aylıktı . İlk gün ağlıyorlar ama ikinci gün daha iyi geçiyor . Tam emekleme evresindeydik ilk 2 gün yere bırakamadım ama 3.gün yerde sürünüyordu kağıt bardakla sıkıntı olmamıştı koruyordu o bölgeyi
Asym33 Kahveli Karton bardak mutlaka koy 3 günden snra kovaya su ve bir yemek kaşığı kaya tuzu eritiyorduk içine 10 dkika oturtuyrduk 3 gün boyunca o çok iyi gelmişti iyilestrmesini hizlandrmisti bide kantoron yağı bulundur oda iyi geliyor
Lalalac E bebekte sunnet kulodu var bezli. Coook rahat ettim. Bardak sevmedi bebegim. Onla rahat ettik 4 tane aldim donusumlu kullandim. Doktor onerisiydi zaten. 3 aylikkn yaptirdim kolayca gecti. 1 kere ilk yarim saat icinde kisa aglama oldu o kadar
Lalalac Kahveli alttaki cnm. Ustteki kulot. Buyukler icin. Bizimkiler bebek oldugu icin beze yapmislar:)