Klnckbraa meraba benim kızım 6 ay 17 günlük ek gıda artı mama şeklinde gidiyoruz sizler kaç defa mama iciriyorusunuz günde ve kaç CC benim bebeğim 210 iciyo cokmu veriyorum acaba bazen 60 CC koyduğu oluyor gecede mama içmeye kalkmıyor zaten
caniminicib_ Klnckbraa 210 baya içiyormş bn 130 cc zorla içiyorum 2 saatte içiyo heralde iştahsz bi bebek olacak 5 ay 14 günlük ek gıdaya başladık dün yoğurtla
Klnckbraa caniminicib_ iki saatte yine iyi içiyor canim ben 4 saatte veriyorum ki 60 ccsini koyduğunu oluyo
Dery61 İyi içiyormuş, benim bebeğim 8 buçuk aylık bir defada maksimum 90cc içiyor o yüzden sık veriyorum. 2 saatte bir falan. Gece de 3 defa acıkıyor her dafasinda ortalama 120cc içiyor.
Klnckbraa Dery61 ben geceyi kestim bıraktım 12de içiyor sabah 7de kadar rahat rahat uyuyo mamayida 4 saatte bazen 5 veriyorum canim
Dery61 Klnckbraa erken uyuyor benimki en geç 10′ da. Ağlıyor acıkınca, doyurmazsam ağlamaya devam ediyor kesinlikle uyumuyor. Demekki her bebeğin beslenmesi, uykusu vesaire her şeyi farklı.
Ococila Benim bebeğim de 7 ay 14 günlük gündüz 120 içiyor o yüzden 2.5 saatte bir veriyorum gece de 150 içiyor gündüz 150 bitirmiyor