Asel55ss Kızlar bizim hakkari dereciğe çıkktı ama ben orayi hiç istemiyodum çok tehlikeli diye biliyorum lütfen orda yaşayanlar beni aydınlatabilir mi orası nasıl insanları kira vs
Yaseminazizbebek Asel55ss benim arkadaşım.hakkari köyünde dün konusduk bende bilgi almak için sormusdum güzel dedi insanları biseyler felan getiriyorlarmis kıralarida ucuzmuş ama birkeresinde çatışmaya denk gelmisler kutlamalar yüzünden dışarıda yakalanmislar
Mervetugra1234 Asel55ss canm 2018 2019 ordaydik biz ve evet sıkıntılı biyer dışardan ev tuttuk eşim sürekli eve gelirken karşı giderdim elimde bicakla her an herşey olabiliyo
Asel55ss Yaseminazizbebek ben çok korkuyorum ya resmen Türkiye’nin öbür ucu acaba ailesini Felan da götürebiliyor mu 😔
Yaseminazizbebek Asel55ss aslında sıkıntılı götürmek oralara biseyler olursa sadece bı şey talep edemiyorlar ama arkadaşımın anlattığına göre ben mutluyum batıdan daha çok dedi arkadaşlarım var dedi bizede Şırnak cikdi bende çok korkuyorum
Yaseminazizbebek Asel55ss aslında bu cesaret işi cesaretliyseniz ne olursa olsun giderim eşimin yanına diyorsanız gidersiniz hastane vs sıkıntıymis damar yolu bile acamiyorlarmis bebeklere arabanız varsa sadece merkezlere goturursunz bebeğinizi onun haricinde hastane sıkıntı