Sahrabalam Anneler düğün için elbise aldım evde denediğimle koltuk altım beş dakkka içinde terledi ve elbise ıslandı nefret ediyorum bu durumdan terletmeyen kuru tutan bir deodaran var mıdır yada ne yapmam lazım üç dört saat kuru kalması için
ozlemmm Sahrabalam Bence tek çözüm botok ama o da kisa sureli ve pahali :( Kuru tutan deodorant bence yok
Ne_alakasi_var_004 Sahrabalam yves rocher fres mavi olan deodorant roll-on terletmiyor terleseniz bile kötü kokuyu önluyor kesinlikle tavsiye ederim
Sahrabalam ozlemmm yaa gerçekten ıslaklık elbiseden anında belli etti düğün kalabalık olucak kapalı ortam Kızımın peşine sağa sola koşturcaz nasıl olucak bilmiyorum
Sahrabalam Ne_alakasi_var_004 terim kokmuyor emzirme döneminde koku oldu şuan kokmuyor beni rahatsız eden elbiseden çıkan ıslaklık
merveozsoy Sahrabalam sen rexona maxımum protection kullan bana dua edeceksin sıfır koku ve terleme [](https://)
Mutsuz24 canparelerim ciddi misiniz gerçekten ben deotak bide sebamed kullandım değişik bir marka denemek istiyorum
dygusalmom97 Sahrabalam duştan sonra deotak krem deodorant sürüyorsunuz miss koyu yeşil olanı öneririm
Eslemsi_04 dygusalmom97 o teri engellemiyo ama sadece kokuyu engelliyo .ama cok güzel bende kullanıyorum
canparelerim merveozsoy aynen erkek için olanda harika, çokta güzel kokuyor. Bizde eşimle kullanıyoruz bizde çok memnunuz.
SelimeliS Sahrabalam terletmeyen ürünler malesef cok zararli meme kanserine bile yol açabiliyor. Bence siz koltuk alti pedi kullanin elbisenize icten yapistiriyorsunuz tam koltuk altina gelen yere terlesenizde o ped terinizi cekiyor dıştan terlediginiz görünmüyor gratis watsons ta falan vardi
Asyaveannesi04 Sahrabalam rexona clinical al arkana yaslan çıktığından beri kullanırım rollon olanından çok memnunum sıfır koku sıfır ıslaklık
NunuDudu Sahrabalam rexona clinical protection alın.baska marka kullanmak istemezsiniz zaten alışınca.esim de erkek için olanını kullanıyor aşırı memnunuz.