KubraurganAlper Kızlar e bebek de promalt içecek 24 al 12 öde kampanyası var kullanıp fayda gören var mı acaba
Sefika19 KubraurganAlper ben kullamdim kuzum cok faydasini gorduk kizim 3 aylik ara ara iciyoeum bazen
KubraurganAlper haticemm ama maltana farklı ve şeker oranı çok ama çok yüksek bir içecek diye biliyorum
KubraurganAlper [bilinmeyen] bende okudum ama acaba diye tereddüt ettim yineede yarn bnde alcm üstelik int den almaya kalksan daha pallahı ama şuan haazr e bebek inddirm yapmş alp denemek istdm Yarn alrm
Yagiz1616 Önce bir tane alıp için sonra toplu alın derim tadı bana göre çok iğrenç ben 3 tane aldım kendimi zorladım sadece 1 tanesini içebildim
Gubusu Tadı sulandırılmıs pekmez gıbı. Cok cok cok agır sekerlı bı kutusu 2000 kalorı nerdeyse. Yanı ben hem kıloluyum hemde sekero severım bana bıle sekerlı geldı azcık asıtlı olsa dıger maltalar gıbı bı sekılde ıcılır ama yok gıderı yok ıctıgın zaman acayıp bı enerjı verıo tabı cok seker ıcıeedıgı ıcın. Ona gore alın derım bol sutler 😘
KubraurganAlper 50 gr kadar şeker varmş içerisinde gördüm kadarıyla ben de kiloluyum daha fazla kilo aldrrsa eyvah eyvah 🤔😲 evet dediğiniz gibi 1 tanr alp denym önce
pasaminannesi06 Arkadaşlar kilo tamamen bünye ile alakalı ben ilk dedim iki tane ile başlayalım aldık ertesi güne hemen etki etti sasırdım masallah subanallah üçüncü ay bitti hala kullanıyorum günde bir adet aç karna pekmezlinsu oyle çok kötü değil hana hiç kg yapmadı aksine verdim kiloyu günde bir promalt 4 bardak humana ve laktamil içiyorum 3 bardak bolca su bu ara kötü olaylar geçirdimnsutim azaldı bugün bozaya başladım bakalım amampromalt kesin icin
Ercanekininannesi Bende aldım tatlıyı aevmeme rağmen beğenmedim aşırı tatlıı sulandırılmış pekmez gibi. Aşırı bi arttırma yaparmı bilmiyorum sağmadığım için . Sütüm vardı hala var yani etkilimi bilmiyorum
pasaminannesi06 Bebeğe zarar vermiyor bizzat dr görüşerek aldım içmek icin ve kendisinzatek ben her hastama mutlaka tavsiye ediyorum dedi soguk icin bence sut icin değer çoğu kişi ile konustumm burnunu tıkayıp içen bile var sonunda sut oluşumda yeterli
[silindi] [bilinmeyen] sulandırılmış pekmez gibi öyle söyledikleri gibi iğrenç falanda değil tadı ki ben pekmez sevmem
Yenihayat Tadını hiç beğenmedim midem almadı. Still tea kullandım tadı daha güzel faydasını da gördüm ama boza kadar etkili birşey görmedim içtiğim gün göğüslerimden uyurken sütler aktı çok şaşırdım😊
pasaminannesi06 Yenihayat bende dün gittim İstanbul vefadan aldım boza dün denedim etkisi gördüm gibi bugün de bir büyük bardak içeceğim bakalım etki edecek mi
Aysedeniz Bende her sabah aç karnına içiyorum gerçekten sütüm arttı.tadı çok hoş olmasa da içtikçe alışıyorsunuz içmeye değer...
Hayriye Bende içiyorum kalorisi çok yüksek evet sulandırılmış pekmez gibi çok tatlı hoş bi tadı yok faydası çok ama