elanurakyrk Kızlar mrb 9 günlük bebeğim var ama emmeyi reddediyor isteyin gögsümü gayet güzel kavrayıp emiyor ama çoğu zaman almıyor mecbur mama veriyoruz dakikalarca uğraşıyorum emsin diye ama ağlamaktan bitap düşsede emmiyor.sol göğsümde çok az süt var sağ daha iyi ama emmeyi reddettiği için sütümde düzgün gelmiyor yiyip içmediğim şey kalmadı süt yapsın diye psikolojim iyice alt üst oldu lütfen bi akıl verin bana ne yaparsam emmeye alıştırırım.bide bildiğiniz memnun kaldığınız göğüs pompası varsa önerirseniz çok sevinirim .
DenizKizi elanurakyrk facebook ta emzirme akademisi diye kapalı grup var cok yardımcı oluyorlar bi göz at derim
elanurakyrk Akin göğüs ucum var Canım hemde gayet iyi biberon ucu sanıp alsın diye önerdiysen iyi fikir olabilir👍🏻
Dyts Yalnız değilsin. Benimki de öyle 11 günlük emzirme koçu falan bir şekilde diyorum belki tutar 2.5 aydan sonra tutan bebekler varmış ama bu süreç biraz yıpratıcı sanırım 😕
elanurakyrk Dyts Canım sütüm kesilecek diye korkuyorum artık o kadar az ki zaten napsam bilemedim elim kolum bağlandı