Dilruba_1 nazlimom_ devam sütü zararlı evet inek sütüne pirinç unu ya da cici bebe atıp içirin ne de olsa eskiden çocuklar hep öyle büyümüş size başka yol yok gibi
yasacmalamalo nazlimom_ devam sütü neden zararlı olsun anne sütüne en yakın bu iki yaşına kdr içirin diyor uzmanlar
nazlimom_ Elisa_liya yasacmalamalo Dilruba_1 alintugce34 Devam sütü dediğim pınarın devam sütünü diyorum yanlıs anlaşıldım 😅
Elisa_liya nazlimom_ kızım 14 aylık ve hala mama içiyor biz bir zararını görmedik ki 2 yaşına kadar veriliyor emmeyen bebeklerde. Zararlı kelimesini ilk sizden duyuyorum yanlış düşünüyorsunuz bence
Alya-Sena nazlimom_ devam sutu diyince herkes mama sanmis😀 benmki de biberon sevmedigi icin kasikla veriyorum oda doyurmuyo tabi ek gidayla besleniyo doktorada soyledim yapacak birsey yok dedi ozaman.
kayracanim 1 bucuk yasındaydı oğlum memeden ayrıldıgında dr yeterince almış yemek yiyorsa devam sütü gerekmiyor demişti takip ettiği dr varsa bilgi vercektir
nazlimom_ kayracanim memeden nası kestiniz acaba bizimki meme delisi artık dışarda da bunaltıyo üstüme yapışıyo tek memeden emiyo zaten artık sütte gelmiyor ağız tiryakisi gece milyon kere uyanıyor 15 aylık olcak
kayracanim nazlimom_ ilk 1 hafta zordu gercekten gece uyandıgında sürekli su verdim 3. Gün sonunda gece uyanması azaldı 1 haftada düzene girmişti uyanmıyordu
kayracanim nazlimom_ bırakma zamanımız geldiğinde oğlumda öyleydi yyuyarak emiyordu cektiğim an uyanıp cığlık atarcasına ağlıyordu