marinelife Kızlar merhaba yaz yavaş yavaş geldiğine göre yazlık yemek fikirleri paylaşalım. Ben zeytinyağlıları özellikle çok severim taze fasülye pilav favorim 🫶🏻
Deletedmom_79 marinelife karpuzu ekle yanına fasülyenin🤌🏻 Karışık kızartma-karpuz Simit-peynir-karpuz Karpuz ulan!!!🤣
Barbekusos Tava yogurtlu makarna, peynirli makarna, mezeleeerrr, soğuk buğday çorbası, bütün salatalarr, nohut salatası, semizotu salatası, dolapta ne varsa salatası haha aklima bunlar geldi :)
ruveydaensar marinelife ben soğuk biber dolmasi seviyorum🤭 Fellah köfte 👍🏻 Kabak yemeği ☺️ Kısır 😋 Patates kek 🍰 gün menüsü gibi şeyler daha çok 🥰
Pikapikapikacuuu marinelife fırında zeytinyağlı karışık kızartma üzerine de sarımsaklı domates sosu 🤤👌 Fırında kabak mücver
Sseyma65 marinelife semizotu yoğurlu şöyle yazın çok sık yerim hem serinletiyor hem de tok tutuyor:) bir de sebzeli mücver yapıyorum pratik fırında bütün şeklinde yapıyorum tek tek yapıp yağ da kızartmaktansa
Ececiiim marinelife zeytinyağlı sarma, zeytinyağlı biber dolması, zeytinyağlı barbunya.. Zeytinyağlı herşeyyy 🥰 bir de izmir üzümü ☺️
Noname21 marinelife fasulyeyi severim susuz olacak Sebze kızartması üzerine sarımsaklı yoğurt severim Kabak yemeği severim Patlıcanın her türlüsünü severim 😀
Noname21 marinelife evet ya ben çok etçi değilim zaten kısın roka salatası yazın normal salata olsun o bile yeter 😀