aura_meselesi_bu_sekerim Başlıkta da belli olduğu gibi Yapıştırmayan Yemekleri lezzetli olan (benimkiler suyunu az koyduğum halde ya sulu bıraktı , ya yapıştırdı ) Dışında su lekesi bırakmayan Çelik Tencere Takımı markaları neler
Asyaveannesi04 aura_meselesi_bu_sekerim karaca asla almayın altı düştü tencerelerin götürdüm kullanıcı hatası dendi, karaca kahve makinası bozuldu annemin muhattap bulacak servis yok
Bebegimveben1_ aura_meselesi_bu_sekerim aryıldızdan yana olmasın tercihiniz çünkü kulpları plastik olduğu için çabuk yanıyor. Ayrıca dışında ne kadar yıkasanda su lekesi kalıyor tabanıda kalın olduğu için çok yapıştırıyor yemeği
Kestanesekeri Ben Karacadan memnunum pembe kulplu olandan.cift tabanlı yemek içine geçe geçe pişiyor tek tabanlı olup hemen yakmıyor
Terelellili aura_meselesi_bu_sekerim aryildiz çok iyi 8 senedir kullanıyorum kalın tabanlı pilav da dahil herşeyi çelikte yapıyoruz 🤌
Terelellili Terelellili Bernardo karaca vs ıvır zıvır markaları aryildiz çelik markasıdır aura_meselesi_bu_sekerim geçen biri daha sormuştu aryildiz in AVM lerde filan mağazası olmadığını aradığını söylemişti
Bebegimveben1_ aura_meselesi_bu_sekerim evet aslında iyi bir markadır fakat benim aldığım seri çöp resmen
Nacafa Karaca platinium kulllanıyorum 2 yıldır taban düşmesi cam çatlamasını falan geçtim parlaklığında bile bir değişiklik olmadı. Şikayetçi olanlar en alt kalite ürünleri alıyor galiba
BeyzaCicek Nacafa karaca ne kadar kaliteli ürün yapabilir ki ya 🙄 Benim tercihim fissler çok memnunum tencerede düdüklüde efsooo
Babybloom aura_meselesi_bu_sekerim wmf en iyisindir. Önemli olan senin bu tencere takımına ayıracağın bütçenin ne olduğu😁
aura_meselesi_bu_sekerim Babybloom kaliteli olsunda bütçe önemli değil Eşim artk yeter be alırsan al Ama bu son olsun dio 😂😂😂