Denizkizi16 Alibinnur1707 3. Aya girdik arkadasim siz kac ayliksiniz kac kilo birde. Valla bu bebisler bizi yedi yemedi gszi cikti yok cikmadi derkdn panik atak yapcak😊
Alibinnur1707 Denizkizi16 kesinlikle canım 3 aylığız en son bi hafta önce 6810 gramdık siz kaç aylıksınız
Denizkizi16 @Alibinnur1707 @Sudenurr doktorlsrin hepsi galiba hastahane ne kullanirsaonaiyi diyor bir onceki cocugumda ozel bor hastahanede smilac en iyidi dediler 4 gun gazdsn catladi cocuk evolvia almistim kus gbi hafifledi ve ayda 1 ile 1,5 kilo almisti superdi. Bu bebegime baska doktor baskaozel hastahane aptamil onerdi. Evolvia yi dadedim bu begenmedi ama aklimda bir tek sma bir teko u denemek istiyorum👌💕
Alibinnur1707 Denizkizi16 bana mama önerisinde bulunan olmadı doktorlardan sadece zeytinyağı koy mamasına dedi 15-20 gündür zeytinyağlı içiyordu maması ondan tiksindi galiba yemiyo mamayı
Denizkizi16 Alibinnur1707 bence sen degiatidme canim supermis kilo benim 3 ay kilosu 6480 boy 64 size yaramis
iraz90 Alibinnur1707 evet hersey guzel normal degerlerde gidiyor buna baslamadan.once yavaslamisti simdi.cok sukur guzel gidiyor
Krmbraaa Anneler konu dişi ama bi sorum olucak oğlum 10. Ayına girdi ve mecburiyetten dolayı sütten kesmem gerekiyor artık ne vermem lazım mama mi devam sutu mu yoksa bunlara gerek Yok da ek gıdaya devam mi ?yardimci olursanız memnun olurum
Alibinnur1707 Denizkizi16 canım o doğum kilosuna göre bakılıyor hera 1 kilo alması gerekiyormuş benimki 5300 doğdu 3 aylık sadece 1.5 kilo kadar almış
Atalayse Alibinnur1707 hipp in toplandığını okumuştum burda ama biz doğduğundan beri hipp kullanıyoruz hareketlenmeye başlayana kadar aylık 1/1200 civarında kilo alıyordu
Alibinnur1707 Atalayse bende doyurmadığını duymuştum canım öyle demişlerdi. 3 aylığız ama çok hareketliyiz ken etrafında 360 derece dönüyor bu yüzden kilo alamıyor hanımefendi
Gglcn Alibinnur1707 SMa kullanıyorum doğduğunda. Beri şuan 2 aylık olacak memnunum kilo alımı güzel. Ayrıca neden zeytinyağı kattınız anlamadım mamasına eğer gaz yapıyorsa damla veya rezene kullanın. Mama veriyorsanız su vermeyi unutmayın
Alibinnur1707 Gglcn gazdan dolayı değil zeytinyağı kilo alması için doktor söylemişti. 3 aylığız çok şükür bugüne kadar gaz problemimiz olmadı
Gglcn Aaaaaa ilk zamanlar 60 cc başladım daha sonra 80 şimdi ise 100 2 aylık olduk aynı zamanda emiyorda
Gglcn Alibinnur1707 bende deneyeyim o halde ama zeytinyağı kabız yapar hatta bana doktorum kabız olduğunda zeytinyağı ver dedi