zeynep321 Çocuğum 17 aylık .akşam sekizden beri 5_6 kere kustu.atesi en fazla 38 gördük .şu an ateş yok .acile götürmeli miyim hemen.yoksa sabaha kadar bekleyeyim mi .ilk cocugum hiç bı kadar kusmamişti telaslandim
Sorusormomm zeynep321 zeynep321 götür bence cnm daha fazla agirlasmasin sıvı kaybı olmasın geçmiş olsun salgın var galiba bütün çocuklar böyle ateş kusma ishal
zeynep321 Sorusormomm Egeanne teşekkür ederim .hiç için rahat değil uyurken üç kere kustu.su an bir saattir kusma yok ama göturcem sanırım ateşi de 36 düştü çok şükür
Sorusormomm zeynep321 salgına düşmüş olabilir cnm geçen yıl oğlum iki gün iyiyse on gün ateş kusma ishal hastaneden çıkamaz olmuştuk serum takiyorlardi iyi geliyordu
zeynep321 Sorusormomm Egeanne şu an acil çok dolu .sıra bekliyoruz getirdim hemen .sanırım salgın var .iki üç gündür ishal gibiydi zaten .
Sorusormomm Egeanne gerçek miii en korktuğum şey neyden bulaşıyor geçen yılda oğlum çok düştü salgına sudan oldu musluk suyu
Egeanne Sorusormomm musluk suyu içiriyorsanız en azından kaynatıp soğutup verin çok zararlı musluk suyu
Mum22 Bence hemen götürün ailecek geçirdik yigenimde sıvı kaybı oldu ve devamlı serum oldu daha kötü olmadan gitmelisiniz 5-6 kez kusma çok fazla acil şifalar
zeynep321 Mum22 Bu postu açtıktan sonra 3 kere daha kustu.acildeyiz şu an .akşam sekizden beri ara ara kusması var .zaten duramazdim gece .getirdik hemen .
Zynpmom zeynep321 Dr ne dedi ne verdiler benim kızımda kusmaya başladı ateşi 38 oluyor . Fışkırıyor resmen kusarken çok kusuyor Dr götürdük hiçbir ilgi yok yarın sabah özele goturucem çok endişeliyim
zeynep321 Zynpmom şu an çocuklarda salgın olduğunu söyledi .bize acilde bı ilaç icirdiler yarım saat bekleyip bişeyler yedirdik.kusmayinca eve geri gönderdiler .bı kaç güne geriler dedi.birde iki tane şurup verdi şu an onları kullanıyoruz .çok şükür ateş kusma geçti .çok az ishal var ama daha iyi