Pamukprenss Kızlar ben sözleşmeli personelim . Eşim polis başka şehirde . Eşimin yanına tayini istediğim zaman isteyebiliyormuyum yoksa eş durumu tayinleri başladığı zaman mı başvurabliyorum sadece.
Pamukprenss Ozgennnnnnnn 3+1 liyim. Kadroya başvuramafım şu an ücretsiz izindeyim. Ve ayın 9 una kadsr eş durumu tayini varmş kaçırıyorum diye üzülüyorm . Temmuz gbi isteyecektim eş durumu tayinini. Dilekçe versem hemen işe alım işlemi olur mu eminde olamadım
Ozgennnnnnnn Pamukprenss 1 sene görev yaptıysanız atandığın yerde başvurabilirsiniz ama ücretsiz iznin tadını çıkar ocakta tekrar oluyor ona başvurursunuz ☺️
Ozgennnnnnnn Pamukprenss hayır maalesef bende asker eşiyim 1 sene ayrı kaldım eşimle . Atandığım yerde 1 sene şartı getirildi
Pamukprenss Ozgennnnnnnn peki istediğim zaman başvurabiliyormuyum biliyor musun. Yoksa bu sağlık bakanlığının belirlediği zamanlarda mı oluyor
Pamukprenss Ozgennnnnnnn canım ben zaten 3 yılımı doldurcam az kalmıştı kadroma ücretsize ayrıldım çocukla dayanamadım
Ozgennnnnnnn Pamukprenss sağlık bakanlığı açacak başvuruyu istediğimiz zaman olmuyor . Kadroya geçtiğin zaman eşin tayini çıktığı an sende onun yanına gidebilirsin
Ozgennnnnnnn Pamukprenss ücretsiz izin gittiğinde başvurursun . Anlıyorum seni şu an bende ücretsizdeyim ama kadroya geçtim ben 2 sene oluyor ☺️