SalihaArtun Canlarım ütümün tabanındaki siyahlaşmış kısmı nasıl yok ederim siz beni anlamışsınızdır umarım 😂ne ile temizlesem çıkmıyorrr😣
Minel-inannesi SalihaArtun bi mendilin ustune tuz dökün. Ütüyü son ayar iyice kızdırın,basin tuzun üstüne buharsiz bi sekilde.
Nimess57 SalihaArtun canım doğal yöntem limon karbonat fakat çıkmadıysa ben ütüyü ısıtıp cifle bazen diş macunuyla siliyorum aman dikkat elini yakma
Buse1707 @SalihaArtun Nasıl çıkar Bi fikrim yok ama çıkmazsa uygun fiyata ütü altı satılıyor trendyolda plastik tarzı aklınızda bulunsun son çare belki denersiniz 😊
Karpuzlufistiksarma Biraz ısıt sonra limona karbonat dök onunla sil limon sıkılmış olsun yani bastırarak sil ovala . Onun dışında asperoxs sarı güç sıkabilirsin
Siyahpapatya SalihaArtun tuz delikşere gidiyor buhar gözeneklerini tıkıyor ve açılmıyor yapma bence. Tecrübeyle sabit. Tabanını geçmeyecek şekilde suya basıp buhar attırıyorum sonra da asperoxla siliyorum. Geçti öyle yapınca
Aysenur348f Ben telliyorum kibar kibar biraz da cif. Çizilmesine izin vermeden ı tabakayı çıkarıyorum. Ütüm eski ütülerden falan da değil çizilmedi tabanı
SalihaArtun Aysenur348f tabaka çıkıyor mu hiç bakmadım canım çıkıyorsa bende deyim beyaz tişörtlere filan iz yapıyor sinir oluyorum
Aysenur348f SalihaArtun çıkıyor böyle çok az Bi yerinde dene göreceksin. Ben de başka şeyler denedim tel sorunumu çözdü