rodinali Kızlar merhaba, bebeğim 7 günlük burun tıkanıklığı vardı. Burnunu açtığımda sümük çıkıyordu hastaneye götürdüm kuvöze aldılar bebeğimi akciğerlerine inmiş aynı durumu yaşayan var mı ?
ezgicenk rodinali çok geçmiş olsun öncelikle🙏🏻 akciğerlerine inmiş derken? Soğukta kaldıysa üşütmüş olabilir ciğerlerini
Bilgeasill rodinali ben varım ama korkma Allahin izniyle inşallah düzelir benim bebeğimle 25 gunlukken zatürre oldu ciğerlerine inmişti çok şükür iyileşti toparlar en kısa zamanda inşallah 🙏
Binnur_cam rodinali çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin zor biliyorum ama morelini iyi tut sütün kesilmesin bol bol sağ bebeğine götür hemen toparlanır inşallah sütün ona şifa bebeğinde sana güç versin 🤲
rodinali ezgicenk sağolun 🙏🏼 evden birisi gripti büyük ihtimalle ondan geçti çünkü doktor hasta, grip kimse geldi mi diye sordu
ezgicenk rodinali 😔 umarım hemen iyileşir. Özellikle ilk ay eve çok gelip giden olmasın dikkat edin, evde hasta olan biri olursa da sizden ve bebekten uzak dursun.
ezgicenk rodinali tahmin edebiliyorum Allah yardımcınız olsun.. doktoru ne dedi? Görebiliyor musunuz bebeği durumu nasıl şimdi
rodinali ezgicenk ilk güne göre daha iyi dedi. Akciğerlerine kadar inmiş öksürükte vardı dedi. Antibiyotik tedavisi başlamışlar. 3 dk falan gördüm🥹
ezgicenk rodinali bana buradan haber verir misiniz süreci, çok merak ediyorum bebişi. Bir an önce kucağınıza alırsınız inşallah
rodinali ezgicenk evet süt sağıp götürüyorum her gün… Durumu için antibiyotik kulanımına başladıkları için aktif hale geldi o yüzden sütünü içiyor her gün getir mutlaka dedi hemşireler. En az 10 gün yatacakmış tahmini olarak sormuştum.