Gizemlisi Emzirmek için uyandırmaya çalışıyorum ama ne denediysem uyanmıyor altını açmak memeyi ağzına vermek bacaklarına ellerine masaj yapmak temas etmek boynuna dokunmak herşey ama herşey yine de uyanmıyor ne yapacağım kafayı yicem ağlıyorım uyanmıyor diye
Melis1706 Gizemlisi topugunu sıkacaksin baska turlu malesef uyanmiyor oyle bir skiyorduk ki biz anca uyaniyordu normal birini oyle sknca canini oyle acitiyorki ama onlar zor uyaniyor sariliktan hastanede yattik biz hemsiremiz oyle yapti valla icim gitti ama baska turlu uyanmiyor
aselliyam23 Gizemlisi bende topuğunu sıkıyordum yada hafifçe burnunu öyle uyaniyordu sarılık olmasındansa biraz kıyıp canı acisada uyandirmaya caliscaksn başka yolu yok malesef 😥
Emsra Gizemlisi aynı durum bende de var. 15 günlük olduk..uyandırmak çok zor. Biz sarılık geçirdik belki de ondan cok uyuyor. Çorabını çıkarıyorum. Soyuyorum üzerini öyle uyanıyor
ikibebebiranne_ Baş parmağınızın tırnak kısmıyla topuktan parmak ucuna doğru bastırarak kaydırın bebeklerin acı eşiği düşüktür korkmadan yapın uyanacaktir
Deletedmom_875 O günler geldi aklıma benim de. Full soyardik üstünü, yüzüne su surerdik vucudunu ıslak bez ile silerdik burnunu topugunu sikardik. Zar zor uyanırdı memeyi gelince 5 dakikada geri uyurdu sonra sil baştan..
Elizabet26 Kaşığa anne sütü veriyorsanız anne sütü sağıp mama veriyorsanız mama koyup ağzına dökün bence şekeri mi düştü acaba
Busel Burnunu sıkın ebe bize öyle göstermişti o an nefes alamadığı için otomatik uyanıyor telaşla.uzucu ama işe yarıyor cidden topuk ve burun