Kedilibebekliacemi Özelliklerin içinde kayboldum hangisini alacağıma karar veremiyorum, seçemiyorum lütfen bir bebek kamerası önerisi verir misiniz ( monitörlü) fiyat hiç mühim değil gerçekten kaliteli ve fonksiyonlu bişey arıyorumm
Oglum6ask Kedilibebekliacemi biz wee well kullanıyoruz telefona program indirip takip ediyoruz uyuduğu zaman monitörlü tercih etmemiştik fiyattan ötürü işimi görüyor uyuduğu zaman açıyorum izliyorum takip ediyorum hareket ettiğinde mesaj geliyor telefonuma uygulama sayesinde
yagmurkokusu_ Kedilibebekliacemi bende öneriyle aldım ama kargoda hasar görmüş galiba geri iade ettik hatta daha önce post açmıştım. Xiaomi 360 dı e bebeğe gidersek neutron alacağız ninni söyleyenden YouTube de güzel videolar var izleyebilirsiniz detaylı anlatıyor yeni nesil xiaomi de adaptör yokmuş tek eksik.
simiyyy Motorola var bende çok memnunum iki sene oldu kızımın bütün eziyetlerine rağmen yıkılmadı ayakta
Kedilibebekliacemi simiyyy evet motorola favorilerimin içinde sizinki hangi model? Bir de yatağa takılabiliyor mu?
Kedilibebekliacemi Oglum6ask telefonumu kullanabilmek için monitörü özellikle istiyorum ama wewell baya popüler anladığım kadarıyla teşekkürler
simiyyy Kedilibebekliacemi kreş vm34 diyw geçiyor ama o fiyat ne olmuş öyle oha bin küsüre almıştık biz şokum şuan