Meret Arkadaşlar 6 aydır sıkı diyet yaptım süt alerjisi için dün ve bugün azar azar yoğurt verdim ama bugün kakkada mukus ve popoda Pisik oldu sizinde bu şekilde diyet yaptıktan sonra açınca belirti plan oldu mu ne yaptınız ben yarın verrmicem mesela😔
Birgocmenkustuo Meret evet ne yazikki belirti olarak yoğun bir pişik ve ishal. Bazen de kusma ve mukus. Haziran sonunda denememiz vardi ama okulunda vekil öğretmen bölmeden peynir vermiş. 1 ay önceden diyeti açmış olduk. Ertesi güne pişik ve ishal ile belirti gösterdi. Simdi bir 6 ay beklememiz gerekiyor sut ürünleri için. 😔
Deletedmom_110 Meret ben 7 gündür diyetteyim dayanamadım bugün Mısırlı balık kraker yarım cıkolata bir bardak ayran şükür kaka yaptı bişi yoktu kan vs 4 ay 27 günlük iyi mi yaptım ara da deniyorum cuma doktora gidicem belirti olarak kaka da kan oldu poztif çıkınca bi bakalım dedi doktor ama dayanamadım :(
menek16 Meret diyet açarken doktorunuzla görüştünüz mü genel de duruma göre süt basamagı yaparsk açarlar diyeti aman dikkat edin alerji ciddiye boyutlara ulaşabiliyor fermente halinin ekstra işlem görmesi de gerekiyo demişti doktorumuz mesela diyet açma denedigimizde kek yap süt ekle demişti
-Meryem61 Meret bende bozmuştum sonra çocuğum yine aynı oldu sonra tekrar başladım diyete etlisi anca 5 6 gün sonra görüldü . Doktora bozduğumu söyledim oda bana yemeyeceksin bebeğin için yapacak bişey yok dedi sabredecez
Minikobaby Deletedmom_110 bende bugun basladim bebegim 35 gunluk yani elime neyi atarsam icinde sut veya sut urunu varmis, nasil gecicek bu durum bilmiyorum
menek16 Meret evet mutlaka görüşün Aşlah korusun çok ciddi sonuçlar dogurabilir doktorunuz sizi yönlendirir zaten genel de süt basamagı yaptırıyolar sanırım geçmiş olsun
Meret Minikobaby tam 6 aydır öyleyim ve diyeti sıkı yaptım.1 ay sonrada acacktik ama dedim yavaş yavaş tatsın.maalesef😔ikinci gün yani bugün belirti gösterdi
Deletedmom_110 Minikobaby kuzum sorma inan helva koskaa alıyordum kayısı hurma yok kesmiyor :( onu yeme bunu yeme Allahım ne olur geçici olsun bitin bebeklerin inş
Minikobaby Meret cok uzucu ya doktorum emdirdigin muddetce diyete devam ediceksin diyor allah hepimizin yardimcisi olsun
Minikobaby Deletedmom_110 insallah ya, yani cikolata dondurma bunlara bayilan biriyim artik yenmeyecegibi biliyorum ya oruclu gibi canim cekiuo resmen 😂
ayazbebek_0 Minikobaby bende o kadar tatlısız kaldım ki asla yemediğim şeyleri dibine kadar yiyorum🤣🤦♀️
ayazbebek_0 Minikobaby yiyemiyorum ki hala bilmiyorum ne zmaan biter alerji süt olmayan helva kadayıf vs yiyorum normalde yemezdim