Aysun16 Hanimlar ekgidaya basladik ufaktan bebegim patates havuc brokoli/karnibahar karisimlarini yemiyor ögürüyor sadece patates ve havuc karisimi yiyor ama digerlerinide yemesi lazim zorlamalimiyim nasil yapiyorsunuz?
Emine Aysun16 hayır zorlamayın inatlaşmayın zamanla yemeye başlar yeni ek gıdaya geçildiğinde olabiliyor hoş oğlum 20 aylık ama hala yemediği şeyler var ısrarcı olma demişti doktor
Hamide16 Aysun16 ben yemediği sebzeleri tarhana çorbasının içine karıştırıyorum tarhanayı sevdiği için öğürmeden yiyo sizde sevdiği çorbaya karıştırabilirsiniz
Sibel4264 Aysun16 kaşık gelince agzını açıyor mu bebeğiniz benim kızım bakıyor kaşıga Bi öğrenemedi açmayı agzını
Nefes Aysun16 istediği zaman yer demekki hala onlari yemek için hazır değil israr etme inatlaşma o zaman hiç yemez
Symnur333 Kaçıncı ayda verdiniz ? Birde karnıbahar ve brokoliyi de 3 gün kuralı ile tek tek verdiniz mi? Bende yeni geçtim ek gıdaya o yüzden soruyorum
Miraymeyra Çorba içinde verin. Pırasa, Yeşil biber, patates, soğan, sarımsak, brokoli hangisini yiyebiliyorsa ayına göre haşlayın. Biraz mercimekte koyun. Bir yaşından büyükse en son ünü kavurun bir bardak sütle sos hazırlayın. Ben öyle veriyorum 😊