Alprslanatess 2 buçuk aylık bebegımı anne sütü veriyorum sadece her zaman rengı sarımtırak tı ama bugün hafif yesıle dönmüş neden acaba doktora goturmelı miyım
Melekbas Alprslanatess yediginiz seylerden dolayidir buyuk ihtimal baska bir belirti yoksa normal sari- yesil. Ama atesi falan varsa doktora mutlaka gidin
Misketlimonum Alprslanatess benim bebeğimde iki buçuk aylık son 10 gündür bir sürü kez yeşil kaka yaptı dr a söyledim normal dedi yeşil olması. ama bizimkisinde köpük ve sümük de olduğu için alerjiden şüphelendi dr
Caglab Alprslanatess normal canım kan görmedigin sürece normal alerji doktoruna gittim ben benimki sürekli yesildi kan görmediysen alerji demiyoruz dedi
Alprslanatess findikbrnlu0_ ama hala aranıyor gibi ama tok yanı bende üşütmüştür diye endıselenıyorum
findikbrnlu0_ Alprslanatess ateşi yoksa burnu akmıyorsa üşütmemiştir bebelerde ara ara yeşil kaka olur
Alprslanatess sahranur hayır sadece d vıtamını verdiler bize normalde demir ilacı kullanmamız gerekıyor mu
Adazehra Alprslanatess demir ilacına 4 aylıkken başlanıyor ara ara yeşil kaka olması normal bebeğinizin başka bir şikayeti yoksa eğer. Ve kontrol edin sürekli yeşil yapıyormu o zaman doktora götürün.
Alprslanatess Misketlimonum benimkinde hep mukuslu ama anne sütüyle beslenen bebeklerde çok normalmiş bu
Seliscee Alprslanatess benimde 29 günlük ara ara yeşillik gördüm internetten baktım ama pek anlam veremedim normal sanırım
Deletedmom_70 Alprslanatess genelde normal yeşil kaka. Yeşillik çok yediyseniz de olabilir üşütmüşte olabilir.
Elifinci17 Alprslanatess ön sütü fazla almış Bebek kakasıdır yeşil kaka. Emzirme konusunda uzman kendini çok geliştirmiş bir çocuk doktorundan duymuştum. Annesutudoktoru yasemen canöz Karaca hanımın sayfasına bakarsanız orada açıklamış. 😁 Tazyik var mı memenizde.