Lara17 ossleemmmm Tekirdağda yaşıyorum. Edirne’ye gezmeye gidiyoruz sürekli gayet güzel şehir bana göre tabi.
Minik_kusum ossleemmmm Çerkezköy’de yaşıyorum Edirne’ye gezmeye gidiyoruz ben çok beğeniyorum endişeniz olmasın. Bizim de burdan Mardin Kızıltepe ye çıktı tayinimiz
Elifdogen2021 ossleemmmm Edirne çok güzel bir yer kapalı çarşısı, selimiye camisi çok güzel Bulgarlar çok alışveriş yapıyor.Biraz pahalı bir yer.
Karinyoo ossleemmmm ben üniversite okudum Edirne de. Çok güzel çok nezih bir şehir. Gezilecek görülecek yerleri çok fazla tarihi açıdan çok önemli bir şehir. Hala özlerim giderim de fırsat buldukça.
joyfulmom Selo_27 gormec ev götürülemez yer diye biliyorum merkezi güzel ama ilçeleri maalesef pek iyi değil
Poyraz_ali 6 yıldır edirnede yaşıyoruz güzel bir şehir sakin insanlari saygılı fakat çok pahalı bir şehir maalesef 😑 ev fiyatları oldukça yüksek onun dışında okul hastane imkani çok çok iyi hayırlısi olsun hakkinizda
ossleemmmm 2 yasinda cocugum var. Onu mecburen krese yazdirmak zorundayim. Bildiginiz tavsiye ettiginiz kres var mi? Edirnenin neresinde oturmak cok daha mantikli
Sevgiiiiiii ossleemmmm Edirne de 2 yıl görev yaptım küçük ve güzel bir şehir yazacağım mahalleler haricinde kalan yerler roman vatandaşların yoğunlukta olduğu kısımlardır dikkate almanızı tavsiye ederim. -Kocasinan Mah. -1. Murat Mah. -Fatih Mah. —İstasyon mahallesi( Emniyet Müdürlüğü çevresi sadece) -Şükrüpaşa Mah.