Buse_asya23 selam anneler benim bebeğim üç ay 20 günlük , ben de başladım yavaştan ağzına kaşığın ucuyla bir şeyler sürmeye(yoğurt domates salatalık vs ) şimdiden bir sakıncası olur mu acaba? Verdiğim miktarlar çok fazla değil yani
Cananmira Buse_asya23 vallahi benim kızımda sadece mama alıyordu 3 buçuk aylık oldu yavaştan çorba sularına ekmek içini batırıp elimde eğmeyi ezip veriyordum pirinç unu katı olmayacak şekilde günde bir defa gece uykusuna geçmeden yediriyordum evde bebe bisküvisi yapıyordum mamaya ıslatıp azar azar yediriyordum şimdi 7 aylık olcak çorba püre vs ayırt etmeden yiyor ek gıdaya çok erken diyenleri dinlemedim bir sorunda görmedim çok şükür sizde çok az miktarda deneyin kabızlık alerji vs falan yapmazsa verin bence benim ablamda çocuk 3 aylıkken veriyordu oda Bi sorun yaşamadı 3. Çocuğu oldu onada aynı şekilde yapıyor
Mlllke Buse_asya23 Domates çok alerjen ve çocuklara kesinlikle 1 yaş tan itibaren verilmemesi gereken en son sebze bide 3 aylık diyosunuz biraz daha dikkatte yarar var🙏
xdimplyy Domates verme canım asitli olduğu için ağır gelebilir biraz daha bekle 5 aylık olunca başla bence bende öyle yaptım çünkü ve ilk önce sebze ver meyveyi ilk tadınca sebze çok sevmiyorlar özellikle haşlanmış kabak ve havuç tavsiye ediyorum