2maviboncuk Kızlar ptt üzerinden parası yatan var mi bugün bana mesaj geldi yarın paranız yatacak diye aradan yarım saat geçmedi başka Bi mesaj daha geldi perşembe yatacak diye başına gelen var mi
Guler123_ 2maviboncuk evet bana da aynısı geldi bekleyip gorcez ben sabahtan direk havale yapcam inşallah havale olur
Meltem_kartal 2maviboncuk ne yardımı acaba aldığınız nasıl başvuru yapa bilirim hangi seçeceğiz seçmem lazım forum doldururken
2maviboncuk Guler123_ Niye öyle iki mesaj attılar acaba bayram harçlığı mi ne varmis o mu yatacak diye Bi düşündürdü beni
Deletedmom_103 Guler123_ son postuma bakar mısınız bilginiz vardır belki daha öncede sosyal yardimla ilgili size sormuştum da o yüzden ☺️
Guler123_ 2maviboncuk bayram harçlığı üniversite öğrencilerine veriliyor oda bayramdan önceki maaşlarda ayreten başvuruluyor
2maviboncuk Meltem_kartal E devlet üzerinden sosyal yardim başvurusu diye seçiyorsunuz bilgilerinizi giriyorsunuz kabul edilirseniz aylık belirli Bi ücret yatiyor 1000tl ile 1600tl arasinda
Busrab0 2maviboncuk üstünüze herhangi bir şey var mı bana çıkmadı sürekli başvuruyorum halbuki sigortamız yok eşim çalışmıyordu üstümüze araba olduğu için mi çıkmıyordurki
Birbebekk Deletedmom_103 banada bugün diye mesaj geldi dün ptt whatsap kanalimile iletişime geçtim gün içinde dosya açılır dediler