Busraata33 Doğum sonrası hangi korseyi kullandınız doğumuma 4ay var sezaryendan 40gün sonra kullanabilirsin demişti doktorum.İlkinde kullanmadım da ikinci de biraz da olsa kullanayım belki farklı olur göbeğim diye şimdiden almak istiyorum
Umayyy1 Busraata33 Doğum sonrası 5. Günümde Owli’nin korsesini kullandım ben sayesinde rahat oturup kalkabildim baya da işe yaradı 1 ay kullandım ondan sonra Yamuna’nın Latex korsesi vardı ona devam ettim
uges2015 Busraata33 bana doktorum 3. Gün sonra kullan demişti korseyi marka özeli kullandım ben memnun kaldım hiç sarkmam veya yumuşama yok
Gamzeemre Busraata33 owli korse kulandim daha doğrusu ağrıdan kullanamadım sonra ise bir taktım bir takmadim ama faydası var diye düşünüyorum
Busraata33 Umayyy1 ya hayatım boyunca hiç kullanmadım evde mi takıyorsunuz dışarıda da mı nasıl oluyor ☺️Hiç ihtiyaç duymadım belki şimdide olmaz da yine de alacağım
Umayyy1 uges2015 Vallahi 4.5 ay oldu ben takıyorum hala çok az bi göbeğim var belki oda gider umuduyla 😂 çok sıcaklar çıkınca takamayacak durumda olana kadar devam etmeyi düşünüyorum
Umayyy1 Busraata33 Bende ilk doğumumda kullanmadım göbek falanda kalmamıştı ihtiyaç duymadım ama 2.cide malesef öyle olmadı 😬 Ben sadece evde kullanıyorum 6-7 saat takıyorum sonra cıkarıyorum.
Busraata33 Gamzeemre teşekkür ederim araştıracağım,bende hiç kullanmadım bogulurum gibi geliyor hep korselerde 😀