Ayanhatice55 Bebeğinize tek başınıza mi bakıyorsunuz yoksa kaynana,abla,anne vs yardımcı oluyorrmuu benim annem bana bazen yardımcı oluyor Yoksa bazen çok bunaliyorum. Soğuk havada su tere batiyorum resmen ya siz annişler ?💋🌼🙏
Deletedmom_62 Ayanhatice55 7/24 tek başıma bakıyorum eşim zaten 8.30 da geliuo işten çocuğun yüzünü yarım saat zor görüyor annemler yakın ama çocuğa birkaç saat bakalım sen de dinlen diyen olmadı .çocuk büyütmek gerçekten zor Allah bütün annelere sabir versin😁
ugurbocugu Ayanhatice55 tek başıma bakıyorum. Eşim evden çalışıyor çoğu şeyde yardımcı sağolsun. Annem farklı şehirde doğumda . Doğumda 10 gün kalıp gitmek zorunda kaldı. Kayınvalidemle aynı şehirdeyiz o da iyidir ama bayağı uzak evleri zaten yakın olsak da ben pek istemem minnet etmeyi sevmiyorum.
Ayanhatice55 Dilaraortacc heleki o lohusalıkta ki yalnızlık benim psikolojimi o kadar çok bozduki tuvaletlere gidip ağlıyorum ya sebebsiz yere hatirlamak.istemiyorum 💔
Selcan Ayanhatice55 2 çocukla tek başımayım herseyimi onlarla yapıyorum heryerde benle beraberler hiç yardım edenim yok eşim dışında ama o da kısıtlı bir zaman oluyor zaten ☺️
Dilaraortacc Ayanhatice55 benim eşim çok çok yardımcı olmuştu ama ne annem ne kaynanam gelmedi çok zoruna gitmişti o sonuçta bana emzirmeyi vs gösterecek olan onlardı eşim internetgen arastirip ogreniyordu çok zordu oğlum sünnet oldu eşim gece calisiyordu yine kimse gelmedi sabaha kadar çocuğum ağladi ben ağladim😑
yasminmomy Ayanhatice55 tek başıma bakıyorum kimseye ihtiyacım yok bi süre sonra onlar beni bebekten daha çok sıkar daha çok bulanırım en iyisi kendin tek bakmak 😁
Askimizinmeyveleri Ayanhatice55 rabbim annelerimizi başımızdan eksik etmesin tek diyeceğim bu kadar😁😁😁
Hndealnathn Anayı kaynanayi bırak onlar zaten yarım saatlik uzağımda ama hiç bir destek yok eşim bile ayın belirli zamanlarında şehir dışında çalışıyor 10 yaşında oğlum 27 aylık kızım var bu zamana kadar ikisinde de tekim. Oğlanın tüm eğitim öğretim hayatı çarşı pazar ev işi yemek 27 aylık kızın tüm ilgisi alakası benim üzerimde var sen düşün halimi bazı zaman yeri geliyorum ağlıyorum o kadar yoruluyorum sabah 2 3 saatlik uykuyla tekrar güne başlıyorum hicbirsey olmamis gibi aynı koşturma devam